Menu

Новий браузер Opera 18 для Android

Opera Software являє браузер Opera 18 для Android, за допомогою якого робота в інтернеті на Android-планшеті перетвориться на справжнє задоволення.

Новый браузер Opera 18 для Android

Браузер Opera для Android - ідеальне рішення для швидкого доступу до миру веб-сайтів на планшеті. Opera створює мобільні браузери вже майже два десятиліття; планшети, однак, - це зовсім інша історія, ніж мобільні телефони. Крім простого відмінності в розмірі, планшети пропонують більш неспішний і розслаблений досвід веб-серфінгу. Ось чому при розробці 18-ї версії браузера Opera приділила особливу увагу дизайну планшетів і сьогодні є браузер, який ідеально підійде для роботи на великих Android-планшетах.

В ході роботи над Opera 18 інженери Opera Software дотримувалися філософії дизайну, згідно з якою всі аспекти користувацького досвіду повинні бути ретельно адаптовані до формату планшета, йдучи на противагу простому збільшенню інтерфейсу смартфона або зменшення розміру десктопного браузера.

Кожна деталь користувальницького інтерфейсу була ретельно продумана розробниками браузера. Доступ до найбільш часто використовуваних функцій, таких, як кнопки «Вперед» і «Назад», сторінка меню, зручно розташовані там, де природним чином розташовуються пальці користувача на планшеті.

Opera для Android є спадкоємцем браузерів, в яких інноваційні функції дозволяють отримати максимум від веб-серфінгу. З Opera 18 Android-планшети стають володарями наступного набору опцій:

· «Рекомендації». Прокрутіть вліво стартове вікно «Експрес-панелі», і ви потрапите в розділ з найсвіжішими світовими та регіональними новинами. Цікавитеся автомобілями і подорожами? Новинну стрічку «Рекомендацій» дуже легко налаштувати під свої інтереси. Всі новини по тематиці будуть зібрані в одному місці без необхідності додаткового пошуку в інтернеті.

· Режим «Стиснення даних» дозволить вам знаходитися онлайн навіть в мережах зі слабким або нестійким сигналом, а також допоможе заощадити ваші кошти в роумінгу.

· «Експрес-панель», інновація компанії Opera, являє собою ідеального компаньйона для будь-якого планшета. Великі, квадратні кнопки дозволять без зайвих зусиль додавати і групувати на «Експрес-панелі» найбільш часто відвідуваних веб-сторінок.

Opera для Android входить в лінійку браузерів Opera, що складається з браузерів для Windows, Mac і Android, браузера Opera Mini, що підходить практично будь-якого мобільного телефону, і більш мінімалістичного браузера Сoast by Opera для iPad.

Завантажити браузер Opera 18 для Android на Android-смартфон або планшет можна в магазині додатків Google Play або на сайті m.opera.com.

Продукт нашого каталогу

|