Menu

ПриватБанк відкриває футбольні "каси" на українських сайтах та блогах

ПриватБанк запустив новий сервіс - веб-віджет для продажу футбольних квитків на матчі лідерів Прем'єр-ліги України: «Шахтаря», «Дніпра», київського «Динамо», «Металіста» і «Чорноморця». Як повідомили в банку, використання цього простого і зручного віджета дозволить відкрити віртуальні футбольні каси на будь-якому сайті або блозі, яким користуються футбольні вболівальники.

ПриватБанк открывает футбольные "кассы" на украинских сайтах и блогах

«В першу чергу такий віджет потрібен футбольним спортивним ресурсів, які тепер можуть надати користувачам не тільки можливість отримувати оперативну інформацію, але і швидко купити квитки на матчі провідних українських клубів, - каже керівник Центру продажу квитків Приватбанку. - Купити квиток на потрібний матч можна в будь-якому місті України, а дохід від продажу квитків стане хорошою матеріальною підтримкою для інтернет-ресурсу".

З допомогою футбольного віджета відвідувачі сайту зможуть за пару хвилин вибрати, оплатити і роздрукувати квиток на футбольний матч улюбленої команди. Оплатити квиток можна карткою будь-якого банку через безпечну систему платежів LiqPay, а роздрукувати - прямо з сайту. Також можна отримати квиток у форматі *.pdf на особисту пошту. Куплений за допомогою віджета Приватбанку квиток на матч сканується турнікетами стадіону і не вимагає додаткового обміну. Інформування клієнтів про найближчі спортивні події і процес повернення коштів у разі відміни матчу забезпечує ПриватБанк.

Футбольний віджет Приватбанку можна встановити безкоштовно. Інтеграція віджету на сайт не вимагає додаткових зусиль з боку розробників.

Додатково Віджет від SocialMart
|