Menu

Інтертелеком запустив у продажу стартовий пакет з R-UIM-карти для використання 3G Інтернету

В лютому 2014 року оператор «Інтертелеком» почав продаж стартового пакета для використання 3G інтернету на швидкості до 14,7 Мбіт/с. Дане рішення призначене для активації на пристроях з підтримкою технології CDMA 2000 1x EV-DO Rev.A або EV-DO Rev.b - мобільних роутерах, модеми, смартфонах і планшетах. Стартовий пакет доступний у двох комплектаціях з Nano Sim (nano R-UIM) і Micro Sim (R-UIM/micro R-UIM) картами.

Интертелеком запустил в продажи стартовый пакет с R-UIM –картой для использования 3G Интернета

Для активації 3G інтернету за допомогою стартового пакета досить вставити R-UIM картку у гніздо мобільного пристрою і вибрати один з п'яти тарифних планів:

  • безлімітні тарифні плани «Супер Безліміт 50 IT» і «Супер Безліміт 120 IT» для постійного використання інтернет доступу зі щомісячним і щоденним обсягом інтернет трафіку на високій швидкості і необмеженим трафіком понад пакету на швидкості до 128 Кбіт/с.
  • тарифи з щоденною платою, для оплати інтернет-доступу тільки за дні користування - «3G Вільний доступІТ», і спеціальний тарифний план доступний для активації тільки в стартовому пакеті - «3G Вільний деньІТ».
  • тарифний план «3G Старт IT» з оплатою за кожен мегабайт для початку використання 3G інтернету на самій широкій зоні покриття 3G в Україні.

Процедура активації карти і вибір тарифного плану займе лише кілька хвилин. Немає необхідності в укладанні договорів та оплати авансів. При активації стартового пакету абоненту нараховується 300 бонусних Мегабайт для початку використання 3G Інтернету.

Даний пакет є найкращим пропозицією для сертифікованих планшетів компанії Apple: iPad Wi-Fi 4G (A1460), Air iPad Wi-Fi 4G (A1475), iPad mini Wi-Fi 4G (A1455 і A1490). У мережі Інтертелеком ці пристрої підтримують швидкість передачі даних до 14,7 Мбіт/с.

Стартовий пакет «3G Інтернет» можна придбати в інтернет магазинах Розетка, Портатив і Стилус, а також в торговій мережі «Цитрус Дискаунт». Рекомендована вартість пакета становить 49 грн.

Додатково
|