Menu

ПриватБанк представив перший в світі “хмарний” NFC гаманець

ПриватБанк оголосив про запуск першого в світі “хмарного” NFC гаманця, який дозволить власникам смартфонів проводити безконтактні платежі з будь-якого банківського рахунку або карти, без необхідності придбання спеціальних карт, стікерів або телефонних SIM-карт.

ПриватБанк представил первый в мире “облачный” NFC кошелек

За словами представників банку, нова технологія кардинально вирішує проблему доступності безконтактних платежів масовим користувачам і дає можливість легко перетворити в безпечний електронний гаманець будь-сучасний смартфон.

“Хмарні” NFC-платежі за допомогою смартфонів приймають будь-які працюють за цією технологією термінали в торговій мережі різних країн світу - технологія тестувалася як у Росії, Україні, Польщі та Німеччині, так і США, Канаді, Сінгапурі та інших країнах. Щоб використовувати смартфон як NFC гаманець, потрібно просто встановити платіжний додаток Приват24 або LiqPay, авторизуватися за номером телефону і підключити свої банківські картки. Найближчим часом “хмарний” NFC буде працювати і в одному з популярних платіжних сервісів UBANK.

Нова технологія буде доступна масовим користувачам Android мобільних пристроїв з вбудованим чіпом NFC вже в березні, після офіційного виходу нової версії операційної системи 4.4 KitKat. Використовувати цю технологію для розширення можливостей своїх мобільних сервісів можуть будь-які банки - ПриватБанк вже зробив API нового сервісу загальнодоступним

Додатково
|