Menu

МТС відкриває Олімпіаду в телефонах

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголошує про запуск спортивних заходів, присвячених Олімпіаді в Сочі, беручи участь в яких абоненти можуть отримати подарунки.

 

МТС открывает Олимпиаду в телефонах

Напередодні Олімпійських ігор в Сочі компанія МТС пропонує всім любителям спорту, впевненим у своїх силах і знаннях, взяти участь в акції «Олімпійський Турнір». Беручи участь в акції і відповідаючи на цікаві питання, абоненти мають можливість щотижня брати участь у розіграші стильних смартфонів HTC Desire і плеєрів Apple iPod shuffle 4gen.

«Олімпійський Турнір» проходить з 1 по 28 лютого 2014 р. Щоб взяти участь в акції, абоненту необхідно відправити SMS-повідомлення будь-якого змісту на номер 308 або 900, або зателефонувати за номером 308. Вартість відправки SMS на номер 308 становить 5,31 грн., на номер 900 - 7,43 грн. Вартість дзвінка на номер 308: ПЗС - 7,44 грн., хвилина розмови - 7,44 грн. Тарифи вказані з урахуванням ПДВ і ПФ у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.

Олімпійські жарти та розіграші

У рамках послуги «Голосові розваги» з 1 по 28 лютого 2014 р. за номером 200 працює розважальний розділ, в якому розміщені олімпійські жарти, розіграші, а також коротка історія Олімпійських ігор. На «Порталі анекдотів» за номером 750 додані жарти, присвячені Олімпіаді в Сочі. Вартість послуги: плата за з'єднання - 7,00 грн., хвилина розмови - 7,00 грн. Тарифи вказані з ПДВ без ПФ.

Олімпіада на мобільних порталах

З 7 по 28 лютого 2014 р. на мобільних порталах «МТС Україна» WAP.MTS.COM.UA і M.MTS.COM.UA запрацює розділ XXII Олімпійські зимові Ігри в Сочі», відвідавши який абоненти зможуть ознайомитися з останніми новинами Олімпіади в Сочі, турнірній таблиці змагань, добіркою цікавих ігор, фотографій і відео.

Додатково
|