Menu

Підтримай українських олімпійців в Сочі з Samsung Wish

Напередодні зимових Олімпійських ігор у Сочі 2014, компанія «Samsung Electronics Україна» представила спеціальний додаток Samsung Wish, яке перетворить будь-Android-пристрій користувача персональний інформаційний центр. Додаток Samsung Wish є частиною проекту всеукраїнської підтримки Національної олімпійської збірної в Сочі 2014 «Команда Samsung GALAXY».

Поддержи украинских олимпийцев в Сочи с Samsung Wish

Скачавши і встановивши програму на своєму мобільному пристрої, користувачі можуть підтримати українських олімпійців, дізнатися останні новини про хід Ігор, а також стати учасниками розіграшу одного з п'яти офіційних смартфонів Олімпіади у Сочі 2014 - Samsung Galaxy Note 3.

Завантажити додаток Samsung Wish можна в магазині додатків Google Play, на сторінці Samsung Galaxy в Facebook або на сайті http://galaxyteam.com.ua/.Приложение Samsung Wish складається з чотирьох розділів:

  • У розділі «Побажання» можна залишити слова підтримки спортсменам, кожне з яких обов'язково буде передано членам Команди Samsung Galaxy». Також тут можна побачити загальна кількість побажань, відправлених українцями з часу старту проекту. А завдяки інтерактивній карті України можна простежити, з якою швидкістю поширюється по країні олімпійський дух. На карті відображається кількість учасників у кожній з областей України. Коли число побажань досягне позначки 15 000, запалиться у всю міць крижана Стелла Національної олімпійської підтримки, наповнена олімпійської енергією.
  • Дізнатися про всі актуальні новини зимової Олімпіади в Сочі, про час тренувань учасників «Команди Samsung Galaxy», прочитати інтерв'ю спортсменів та історії їх життя можна в розділі «Новини». Також тут можна ознайомитися з результатами конкурсу, присвяченого вибору гімну «Команди Samsung Galaxy», який буде супроводжувати Олімпійську збірну протягом усіх Ігор в Сочі.
  • У розділі «Команда» користувачі зможуть дізнатися про професійні досягнення спортсменів, які увійшли в «Команду Samsung Galaxy».
  • За допомогою розділу «Конкурс» кожен користувач може стати учасником одного з п'яти смартфонів Samsung Galaxy Note 3. Для цього необхідно поділитись акційним кодом з друзями. Чим більше друзів активує унікальний код, тим вище шанси учасника на перемогу.

 «Команда Samsung GALAXY»

Проект «Команда Samsung GALAXY» є частиною міжнародної ініціативи компанії Samsung Electronics і Міжнародного олімпійського комітету (МОК). Проект «Команда Samsung GALAXY» в Україні проходить за підтримки Національного олімпійського комітету України (НОК). Ініціатива спрямована на популяризацію здорового способу життя та поширення олімпійських цінностей серед людей у всьому світі. Щоб донести Олімпійський дух до великої кількості людей, Samsung зібрав для участі в Олімпіаді-2014 в Сочі найбільшу в своїй історії команду видатних спортсменів - «Команду Samsung GALAXY». В команду Samsung увійшли понад 80 спортсменів з 20 країн світу, в тому числі і з України.

Додатково
|