Menu

МТС продовжує акцію «Користуйтеся і не платите»

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» оголосив про продовження до 14 березня 2014 р. акції «Користуйтеся і не платите», що дозволяє абонентам не витрачати гроші за мобільний інтернет, дзвінки, SMS та MMS.

МТС продлевает акцию «Пользуйтесь и не платите»
 

Стартувала 1 грудня 2013 року акція «Користуйтеся і не платите» дозволяє знизити місячні витрати абонентів МТС Передплати на 30%. Підключитися до неї і отримувати винагороду за користування платними послугами протягом дня можуть всі користувачі тарифів лінійки «Супер МТС 3D Нуль». Для цього абоненту достатньо хоча б раз написати SMS, зайти в інтернет, скористатися більшістю інших платних послуг МТС. Отримані гроші потім можна використовувати для оплати:

  • щоденних пакетів 3D-послуг;
  • мобільного інтернету;
  • дзвінків в мережі МТС, а також на номери інших мобільних операторів та на міські номери в Україні;
  • SMS та MMS-повідомлень абонентам усіх операторів України.

Винагорода в розмірі 0,35 грн. абонент отримує щодня, протягом якого він хоча б раз скористався будь платною послугою МТС. Гроші нараховуються на додатковий рахунок.

Для участі в акції необхідно надіслати SMS на безкоштовний номер 5055. Підключення до ній відбувається впродовж доби після замовлення, про що абонент буде проінформований за допомогою SMS. Для нових абонентів підключення до акції - безкоштовний, для існуючих - 10 грн.

Умови акції будуть діяти з моменту підключення та до 31 травня 2014 р.

Додатково
|