Menu

Представлений одноколісний скейтборд з електродвигуном

Представлен одноколесный скейтборд с электромотором

Любителі активного відпочинку, які побували на виставці CES 2014, завмерли в нестерпному чеканні. А виною всьому став представлене на цьому заході пристрій під назвою OneWheel .

Представлен одноколесный скейтборд с электромотором

OneWheel - це незвичайний скеитборд вагою 11 кг, який замість стандартних чотирьох коліс для пересування використовує лише один широкий каток. Всередині широкої дошки, по центру якої і розмістилося єдине колесо з вбудованим 500-ватним мотором, що знаходяться набір датчиків (включаючи гіроскоп) і акумуляторна батарея. Управляється OneWheel дуже просто - для початку руху потрібно злегка перемістити центр тяжкості тіла в потрібному напрямку.

Представлен одноколесный скейтборд с электромотором

Максимальна швидкість скеитборда становить 20 км/год, а на одному заряді акумулятора можна проїхати до 9 км. Придбати новинку поки не можна, але можна оформити попереднє замовлення на ресурсі Kickstarter і вже у вересні отримати жаданий скеитборд. На жаль, ціна OneWheel порівняно з традиційними скейтбордами неприпустимо висока - $1300. Але при запуску масового виробництва, творці обіцяють значно її знизити.

Додатково
|