Menu

МТС запускає безліміт на вихідні

Оператор мобільного зв'язку «МТС Україна» анонсувала запуск нової послуги, що дозволяє абонентам передплати спілкуватися без кордонів всередині мережі МТС кожну суботу та неділю.

МТС запускает безлимит на выходные

З 15 грудня 2013 р. всі нові та існуючі абоненти МТС Передплата можуть скористатися новою послугою «Безлімітні вихідні з МТС». Послуга діє на постійній основі з моменту підключення абонента і до моменту самостійного відключення послуги. Безліміт надається кожну суботу та неділю з 00:00:00 до 23:59:59 на всі вихідні дзвінки в мережі МТС, включаючи дзвінки на номер голосової пошти, переадресацію та конференц-зв'язок.

Управління послугою «Безлімітні вихідні з МТС» реалізовано за допомогою USSD-команд. Щоб підключити послугу, необхідно набрати на клавіатурі комбінацію *888*3*1#, відключити - *888*3*0#перевірити статус послуги - *888*3*2#. За фактом підключення/відключення послуги абоненту прийде SMS.

Вартість підключення послуги «Безлімітні вихідні з МТС» становить 2,00 грн. В рамках послуги з рахунку абонента знімається періодичний платіж в розмірі 2,00 грн. кожну суботу та 2,00 грн. щонеділі. Всі суми вказані з ПДВ без ПФ.

Додатково
|