Menu

Пошуковий сервіс Bing кардинально змінився

Новий логотип Bing, як і емблеми інших сервісів Microsoft, виконаний шрифтом Segoe. При цьому, логотип забарвлений в жовтий колір, і тепер у головних напрямків діяльності Софтверного гіганта є своє колірне позначення відповідно емблемі всієї компанії: Xbox - зелений, Office - червоний, Windows - синій. Раніше логотип Bing також був синього кольору. Зазначимо, що на початку вересня змінився логотип пошукової системи Yahoo!, яка базується на Bing.

Поисковый сервис Bing кардинально преобразился

Зміни в дизайні пошуковика Microsoft, за заявою представників компанії, носять глобальний характер і зачіпають функціонал сервісу, де нові можливості тепер сусідять з вже існуючими функціями, які були непомітні в старій версії Bing.

Однією з нових функцій нового Bing стала так звана «Page Zero». Вона побудована на системі автозаполения та надає інформацію до того, як з'являється сторінка з пошуковою выдачей.На Page Zero» також відображаються категорії, в яких може бути здійснений пошук.

Поисковый сервис Bing кардинально преобразился

Інша новинка у функціоналі Bing носить назву Pole Position і являє собою панель у верхній частині сторінки, куди виводяться точна інформація: наприклад, тут будуть відображатися відомості про погоду, віком відомих людей і т.д.

Ще одна відмінність нового дизайну Bing об'єднання таких елементів, як Snapshots (швидкі відповіді) і Sidebar (панель з інформацією з соцмереж). Тепер в пошуковій видачі дані з цих джерел виводяться разом, що дозволяє надавати найбільш актуальні відомості.

Як заявляють в Microsoft, новий дизайн Bing побудований практично з нуля з тією метою, щоб зробити його адаптований одночасно до ПК, планшетів і смартфонів. Нагадаємо, що готується до дебюту Windows 8.1 пошук на базі Bing буде здійснюватися відразу по внутрішньому папок, Інтернет-ресурсів і хмарного сховища SkyDrive. ОС дебютує 18 жовтня.

|