Menu

"Київстар" - за кодекс про захист дітей в Інтернеті

Прийняттям цього Кодексу компанії підтверджують свою готовність працювати в напрямку захисту дітей від інформації, здатної завдати шкоди їх моральному здоров'ю, а іноді - що представляє загрозу життю.
"Киевстар" - за кодекс о защите детей в Интернете
«Київстар» підписав Меморандум про ухвалення Кодексу про захист дітей від жорстокого поводження в мережі інтернет»

З самого початку своєї діяльності «Київстар» добровільно відмовився від розміщення і продажу «дорослого» контенту на власних ресурсах і ввів особливі договірні вимоги до своїх партнерів - контент-провайдерам. Компанія постійно співпрацює з МВС України, розробивши спеціальну процедуру щодо протидії розповсюдженню незаконного контенту.

Юрій ПАВЛЕНКО, Уповноважений Президента України з прав дитини: «Сьогодні цей Кодекс є надзвичайно актуальним, адже майже кожна дитина має безперешкодний доступ до мережі інтернет. Крім того, ця ініціатива відповідає виконанню як українського законодавства у сфері захисту прав дітей, так і дотримання міжнародних зобов'язань України щодо ряду міжнародних документів».

Жанна ПАРХОМЕНКО, директор з корпоративних зв'язків «Київстар»: «Відповідальність за власні продукти та послуги є пріоритетом для „Київстар. Ми прагнемо, щоб наші послуги використовувалися правильно і приносили користь суспільству, і в першу чергу - були безпечними для самих маленьких користувачів - дітей. Підписуючи Меморандум про прийняття Кодексу, ми підтверджуємо готовність добровільно виконувати взяті зобов'язання і продовжувати системно реалізовувати ініціативи щодо забезпечення захисту дітей в інтернеті».

|