Menu

Найпопулярніші напрямки українського роумінгу

Оператор мобільного зв'язку « МТС Україна » оголошує результати користування послугами роумінгу протягом зимових свят.
Самые популярные направляения украинского роуминга
Абоненти МТС поставили рекорд з роумінгу

«Загальна кількість абонентів « МТС Україна», що перебували в роумінгу в період зимових свят стало новим рекордом оператора, перевищивши попередній показник на 15%. А за останні п'ять років кількість таких абонентів збільшилася на 40%. Найбільш популярними для зимових поїздок 2011-2012 рр. виявилися європейські країни - незважаючи на обрушилися снігопади і холоди, в період зимових свят Європу відвідало більше половини наших «роумерів». Крім збільшення кількості абонентів у роумінгу, зросли і обсяги користування додатковими послугами серед наших абонентів за кордоном. На тлі стабільного високого споживання голосових послуг, найбільш динамічне зростання показали SMS і мобільний доступ в інтернет. Ми пов'язуємо це в тому числі з активним просуванням популярних опцій, що дозволяють абонентам скорочувати витрати на зв ’ язок за кордоном», - відзначив Святослав Горбань, директор з маркетингу «МТС Україна».

Самими популярними напрямками новорічного роумінгу 2011-2012 рр. серед абонентів МТС Україна» стали: Росія, Білорусь, Польща, Угорщина, Австрія, Німеччина, Франція, Італія, Туреччина, Молдова, Румунія, Єгипет і Чехія - тут побувало 75% «роумерів» МТС, які скоїли 65% всіх дзвінків. Перераховані країни входять в тарифні зони «Країни МТС» і «Європа і СНД» - найпопулярніші напрями з низькими тарифами.

Найбільшою популярністю серед абонентів МТС користувалися послуги, що дозволяють економити в роумінгу, такі як «Бон Вояж», «SMS-пакети в роумінгу», «Передзвони мені». Особливу увагу від абонентів передоплати отримала акція «Роумінг в Росії за 1 грн./хв.», яка збільшила користування голосовими і SMS-послугами в Росії в три рази.

|