Menu

Шквал мобільних «валентинок»

Оператор мобільного зв'язку « МТС Україна » повідомляє про традиційно високої активності своїх абонентів в День Святого Валентина.
Шквал мобильных «валентинок»
Абоненти МТС відправили близько 30 мільйонів «валентинок»

Традиційно День Святого Валентина є одним з свят, напередодні якого власники мобільних телефонів особливо активно вітають один одного з допомогою SMS і ММS-повідомлень. За загальною кількістю привітань 14 лютого поступається тільки новорічних і різдвяних свят, Дню захисника Вітчизни, Міжнародного жіночого дня і Великодня.

День закоханих, так само як і Міжнародний жіночий день - абсолютні лідери по розсилці вітальних MMS. У цьому році MMS-активність абонентів МТС Україна» традиційно була на високому рівні, свідченням чого є близько 1,5 млн. відправлених MMS повідомлень, велика частина яких - святкові мультимедійні «валентинки». Це на 15% більше, ніж торік.

На 11% порівняно з минулим роком зросла SMS-активність абонентів МТС Україна». Понад 28 млн. текстових повідомлень було відправлено абонентами оператора в День закоханих. Як і торік, абоненти МТС Україна» 14 лютого в середньому відправляли більше мільйона SMS-повідомлень на годину. Таким чином, загальна кількість SMS та MMS повідомлень, відправлених абонентами « МТС Україна» в День Святого Валентина, наблизилася до позначки в 30 млн. - і це також своєрідний рекорд.

На День закоханих були визначені два переможця SMS-Акції «Серцеїд». Щасливими власниками планшетних комп'ютерів стали двоє жителів Донбасу - Петро Петрович з Горлівки (Донецька обл.) і Олексій Сафонов з Луганська. Вітаємо переможців Акції і повідомляємо, що і в інших абонентів МТС Україна» є можливість отримати чудові подарунки, Акція триватиме до 31 березня 2012 року і передбачає вручення планшетних ПК щотижня. Взяти участь в ній можна шляхом відправки SMS-повідомлення на короткий номер 308, а також зателефонувавши на цей же номер. Акція «Серцеїд» чекає своїх переможців до 31 березня 2012 року.

|