Menu

Чоловік поїхав на заробітки? МТС здешевлює дзвінки за кордон

Оператор мобільного зв'язку « МТС Україна » оголошує про поліпшення послуги «Доступна закордон» для абонентів п'яти областей Західної України.
Муж уехал на заработки? МТС удешевляет звонки за рубеж
Дзвінки за кордон для абонентів МТС стали дешевшими в п'ять разів

За даними Міжнародної організації з міграції (МОМ) за кордоном працює близько 6,5 млн. українських громадян, що становить 14,4% населення України. Майже половина з них працює в Росії, 40% - в країнах ЄС (Італія, Чехія, Польща, Іспанія, Португалія, Німеччина). Решта - в США і Канаді. За даними Державної податкової служби України, загальна сума задекларованих у 2011 році доходів українців від роботи за кордоном склала 1,3 млрд. грн. За неофіційними даними, грошові перекази українських заробітчан становлять до 25 млрд. дол. щорічно.

Абоненти тарифного пакету «Супер МТС без поповнення Український» тепер можуть телефонувати рідним і близьким за кордон всього за 15 коп./хв. в рамках послуги «Доступна закордон». Послуга діє на дзвінки абонентам стаціонарних операторів Росії, Грузії, Туреччини, Польщі, Угорщини, Румунії, Словаччини, Італії, Чехії, Іспанії, Німеччини, Португалії, Франції, Греції, США і Канади. Дзвонити на номери мобільних операторів цих країн абоненти ТП «Український» можуть всього за 75 коп./хвил. Щоб підключити послугу «Доступна закордон», потрібно набрати комбінацію *101*600#. Активація безкоштовна і відбувається протягом доби.

Особливістю тарифу Супер МТС без плати за з'єднання Український» є безкоштовні розмови в мережі МТС без необхідності поповнювати рахунок і відсутність плати за з'єднання. Щоб активувати тариф, необхідно одноразово поповнити рахунок на суму від 30 грн одним платежем, після чого автоматично протягом доби буде підключена послуга «3000 безкоштовних хвилин в мережі МТС щомісяця» без обов'язкового поповнення. Термін дії послуги складає 30 днів. Кожні 30 днів з моменту першого підключення термін дії послуги подовжується автоматично. Використовувати хвилини в рамках цієї послуги можна без обмеження в день.

Тариф діє на території Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Рівненської областей. На решті території України безкоштовні хвилини на розмови в мережі МТС (33 хв./день) на 30 днів нараховуються після кожного поповнення рахунку на 30 грн. і більше одним платежем. Вартість дзвінка за межами областей, де діє тариф «Український» на номери інших мобільних операторів України - 1 грн./хв без плати за з'єднання. Для перевірки залишку безкоштовних хвилин за межами згаданих областей потрібно набрати комбінацію *101*44#.

 

|