Menu

Lenovo завоювала нагороди Red Dot Design Awards - "Кращі з кращих"

Новий ультрабук компанії ThinkPad X1 Carbon і панорамний монітор ThinkVision LT2934z завоювали нагороду Red Dot Design Award у вищій номінації «Кращі з кращих». Також не залишилися без нагород і інші відомі продукти бренду - планшет ThinkPad 8, чохол для планшета ThinkPad 8 Quickshot Cover, сумка ThinkPad Ultra Messenger і монітор з сенсорним екраном ThinkVision LT1423p. Нагорода буде вручена Lenovo на офіційній церемонії нагородження переможців Red Dot 2014, яка відбудеться 7 липня 2014 року в Німеччині.

 

Lenovo завоевала награды Red Dot Design Awards - "Лучшие из лучших"

Red Dot Design Award є однією з найпрестижніших у світі і проводиться щороку у місті Ессен (Німеччина). В цьому році, вибираючи переможців, журі конкурсу, куди входять 40 міжнародних експертів у різних областях промислового дизайну, оцінило майже 5 тисяч робіт архітекторів, дизайнерів і виробників з 53 країн світу.

Девід Хілл, віце-президент компанії Lenovo, підрозділ Think Design and User Experience, зазначив: «Для нас велика честь отримати нагороду Red Dot і бути назваными «кращими з кращих». Це ще раз доводить, що команда дизайнерів Lenovo продовжує успішно працювати, створюючи для користувачів з усього світу дійсно стильні продукти з відмінним дизайном. Новий ультрабук ThinkPad X1 Carbon і монітор ThinkVision LT2934z - це продукти, максимально підкреслюють дизайн лінійки Think, вже давно став легендарним».

Lenovo завоевала награды Red Dot Design Awards - "Лучшие из лучших"

Ультрабук ThinkPad X1 Carbon, переможець в престижній номінації Best of CES Awards 2014, відрізняється високою надійністю, завдяки конструкції з міцного вуглецевого волокна. Нова модель оснащена унікальною адаптивної клавіатурою, коли функції клавіш клавіатури змінюються в залежності від запускаються. Керувати ультрабуком можна також за допомогою жестів і голосових команд. Крім того, ThinkPad X1 Carbon оснащений дисплеєм ColorBurst, який забезпечує неймовірно чіткий текст і яскраве зображення.

Lenovo завоевала награды Red Dot Design Awards - "Лучшие из лучших"

Монітор ThinkVision LT2934z має діагональ 29 дюймів, роздільна здатність становить 2560×1080 пікселів. Панель виконана з застосуванням високоякісної матриці AH-IPS, що забезпечує кути огляду по вертикалі і горизонталі до 178 градусів. У моніторі реалізована функція ThinkVision PIP (Picture in Picture) Anywhere, що дозволяє одночасно виводити зображення з двох підключених комп'ютерів.

Варто зауважити, що в минулому році дизайнери Lenovo отримали нагороду Red Dot Design Award в категорії «Краща дизайнерська команда 2013».

Додатково Віджет від SocialMart
Lenovo завоевала награды Red Dot Design Awards - "Лучшие из лучших"
Середня цена4800грн.Рейтинг СНІР60Пользовательский рейтинг0Lenovo G580
  • Якісний корпус
  • Відмінна клавіатура
  • Низький рівень продуктивності
|