Menu

ASUS - чверть століття!

Рівно 25 років тому, в квітні 1989 року, на Тайвані була офіційно зареєстрована компанія ASUS. За цей час компанія пройшла довгий шлях від молодого, але амбітного виробника кращих в світі материнських плат і відеокарт - до розробника ІТ-продуктів, які відзначені численними престижними нагородами за дизайн і інноваційність.

ASUS - четверть века!

Ноутбуки ASUS першими в світі побували на вершині Евересту, бездоганно працювали на орбітальній станції, Північному і Південному полюсах. А в кожному третьому персональному комп'ютері в світі використовується материнська плата виробництва ASUS. ASUS прагне створювати технічно досконалі продукти, реалізуючи в них інновації, що відкривають перед користувачами нові можливості в роботі і на відпочинку. Вихід за звичні рамки і спроби змінити поточний стан речей - ось секрет нашого успіху.

І сьогодні ASUS зустрічає свій 25-річний ювілей в Україні як лідер з продажу ноутбуків, планшетів, материнських плат і відеокарт, і має сильні позиції в сегментах моніторів, настільних ПК і мережевого устаткування. «У пошуках неймовірного» - так звучить слоган ASUS, і компанія залишається вірною цим принципом, постійно пропонуючи неймовірні інноваційні гаджети, які роблять життя більш цікавим і наповненим.

Додатково Віджет від SocialMart
ASUS - четверть века!
Середня ценагрн.Рейтинг СНІР0Пользовательский рейтинг0Asus RT-N56U RT-N56U відзначився в наших тестах надзвичайно високою швидкістю передачі даних і прекрасним веб-інтерфейсом...
  • Дуже висока потужність радіо
  • Прекрасний веб-інтерфейс
  • Два USB порту
  • Немає настінного кріплення
|