Menu

Ericsson запускає програму Young Professionals в Україні

Компанія Ericsson відкриває в Україні набір на програму Young Professionals - стажування для випускників технічних вузів, які навчаються на профільних спеціальностях, і молодих спеціалістів з досвідом роботи до трьох років. Програма розрахована на 18 місяців і включає навчальні модулі, освітні комплекси розвитку лідерських якостей та активну проектну роботу.

 

Ericsson запускает программу Young Professionals в Украине

Відбір кандидатів буде проходити на конкурсній основі в кілька етапів, включаючи тестування та співбесіду з фахівцями Ericsson. Особливу увагу Ericsson приділить підтримки жінок, які обрали технічну професію у сфері телекомунікацій та інформаційних технологій, - більше половини місць буде надано учасницям конкурсу. Переможці будуть прийняті в штат з першого дня початку програми, а інтенсивність і складність навчання дозволять талановитим фахівцям максимально розкрити свій потенціал та отримати перше місце роботи в міжнародній компанії, лідера телекомунікаційного ринку.

Учасники працюватимуть під керівництвом досвідчених наставників, отримуючи різноманітний досвід, знайомлячись з культурою та традиціями інших країн. Протягом всієї програми Ericsson буде оцінювати прогрес учасників та надавати рекомендації щодо поліпшення успішності. Крім ментора з учасником тісно буде працювати відділ по роботі з персоналом і топ-менеджмент структурного підрозділу. Після закінчення стажування найбільш успішні учасники, які освоїли програму навчання, отримали практичні навички і готові до самостійної роботи в команді на локальному та регіональному рівні, отримають можливість подальшого професійного зростання в Ericsson.

Вимоги до кандидатів:

  • Вища освіта за напрямками підготовки «Телекомунікації», «Інформаційні технології» та інші спеціальності;
  • Вільне володіння англійською мовою;
  • Наявність відповідного професійного досвіду вітається, але не є обов'язковою умовою.

Прийом заявок на участь у програмі молодих фахівців розпочнеться 24 березня 2014 року. Для участі в програмі Young Professionals необхідно подати резюме на корпоративному кар'єрному порталі Ericsson.

Додатково Віджет від SocialMart
|