Menu

Вже у продажу: з друку вийшов 4-й номер Chip за 2014 рік

Людина зі смартфоном, який опинився в потрібному місці і в потрібний час, здатна стати силою, що змінює країни. Безмежний обмін інформацією вже робить людей вільними, а прагнення до свободи зупинити неможливо. Але існує й інша сторона медалі. При наявності величезного обсягу інформації гостро постає питання про її достовірності, тому завжди залишається актуальною потреба в авторитетному думці. У тому, що стосується цифрових технологій, журнал CHIP багато років є експертом, здатним підказати читачеві правильний курс у їх освоєнні, куди б не дув вітер змін.

Уже в продаже: из печати вышел 4-й номер Chip за 2014 год

В цьому номері ви знайдете 26 оглядів, статей та тестів пристроїв і програм. Серед них:

Новинки і тренди 2014

Вигнуті смартфони, дисплеї з роздільною здатністю 8K, натільний електроніка, потужні і тонкі лептопи - 2014 рік принесе нам безліч цікавих технологій і пристроїв.

Tesla Model S

Запас ходу 350 км, розгін до сотні за 4,4 секунди, максимальна швидкість - 210 км/ч. Зможе електрокар Tesla Model S у найближчому майбутньому потіснити позиції відомих люксових автомобілів?

NFC-чіпи: вдома, в офісі, в машині

За допомогою NFC-стікера ви зможете автоматизувати різні функції смартфона в офісі, в автомобілі та будинки. У даній статті ми розповімо, як саме це працює.

Порятунок даних з SSD

Швидкі накопичувачі на основі флеш-пам'яті використовуються все частіше і частіше. Після виходу SSD з ладу врятувати дані складно, але можливо.

Мегатесты

Порівняльні тести мережевих сховищ NAS, ультрабуків, SSD і гібридних накопичувачів.

Додатково Віджет від SocialMart
|