Menu

Презентація Samsung Galaxy S5: покращений рецепт успіху

Презентация Samsung Galaxy S5: улучшенный рецепт успеха

Сьогодні компанія Samsung офіційно представила свій новий супер - смартфон Galaxy S5 в Україні. Новинка отримала 5,1-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і побудований на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 800 з тактовою частотою 2,5 Ггц. Об'єм оперативної пам'яті складає 2 Гб, а вбудованої пам'яті-16 або 32, з можливістю розширення за рахунок microSD до 64 Гб. В якості програмної платформи виступає операційна система Android 4.4.2 KitKat з поліпшеним користувальницьким інтерфейсом TouchWiz UI.

Презентация Samsung Galaxy S5: улучшенный рецепт успеха

Смартфон вже проходить тести в нашій тестовій лабораторії, але першими враженнями ми хочемо поділитися вже зараз.

Презентация Samsung Galaxy S5: улучшенный рецепт успеха

Samsung Galaxy S5 як і його попередник зберіг знімну задню кришку, але при цьому став захищений від впливу води та пилу у відповідності зі стандартом IP67 і отримав сканер відбитків пальців, за аналогією з Apple Touch ID - датчик аналогічно вбудований в домашню кнопку і за нього потрібно водити пальцем вгору і вниз. Він служить не тільки для розблокування телефону, але з його допомогою ще можна закрити секретні дані, а так само здійснювати платежі в PayPal.

Але S5 більше і важче, ніж його попередник. Розміри телефону 142 х 72,5 х 8,1 мм, вага 145 грам. Всього додалося потроху, і в цілому комфорт при маніпуляціях зі смартфоном зберігся. Компенсація збільшення ваги - трохи більший розмір екрану, тепер його діагональ становить 5,1 дюйма. Але найголовніше, що позитивно позначилося на тактильних відчуттях від смартфону - його задня кришка зроблена з дуже якісного матеріалу, який в руках відчувається як справжня шкіра. Тому тримати його приємно і зручно.

Презентация Samsung Galaxy S5: улучшенный рецепт успеха

Ще однією особливістю смартфона став датчик частоти ударів серця, який вбудований в той же модуль ззаду, що і світлодіодний спалах. Він працює в парі з додатком S-Health 3.0, яке можна використовувати в якості персонального тренера. Сама основна камера - 16 Мп - з парою нових режимів зйомки.

Презентация Samsung Galaxy S5: улучшенный рецепт успеха

За словами розробників, смартфон став володарем самої швидкої системи автофокусування, яка спрацьовує буквально за 0,3 секунди. Фронтальна камера отримала дозвіл 2,1 Мп. Комунікаційні можливості новинки представлені підтримкою Wi-Fi 802.11ac і 2X2 MIMO, а так само великим списком LTE (Категорія 4, до 150/50 Мбіт/с). Функція Download Booster дозволяє використовувати Wi-Fi і LTE одночасно, для збільшення швидкості завантаження.

Презентация Samsung Galaxy S5: улучшенный рецепт успеха

В цілому смартфон залишає дуже приємні враження як по швидкості, так і по зручності нового інтерфейсу і хорошою ергономікою. І головне - при мінімальних начебто зміни смартфон значно відрізняється і від попередника, і від інших Android - смартфонів і зовні, і під час роботи. Для багатьох це не менш важливо, ніж чудові технічні характеристики.

 

Технічні характеристики Samsung Galaxy S5:

  • Стільниковий зв'язок: LTE Category 4, до 150/50 Мбіт/с
  • Дисплей: 5,1-дюймовий Super AMOLED Full HD (1920 x 1080 пікселів)
  • Процесор: 2,5 ГГц чотирьохядерний процесор
  • Операційна система: Android 4.4.2 Kitkat
  • Камера: 16-мегапіксельна основна, 2,1-мегапіксельна фронтальна
  • Захист від води та пилу: IP67
  • Комунікації: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac HT80, MIMO(2×2), Bluetooth 4.0 BLE / ANT+, USB 3.0, NFC, ІК
  • Датчики: акселерометр, гіроскоп, датчик наближення, барометр, датчик Холла, сенсор освітленості RGB, жестів (ІК), сканер відбитків пальців, датчик частоти ударів серця
  • Пам'ять: 2 ГБ оперативної пам'яті, 16/32 ГБ флеш-пам'яті, слот для карт microSD об'ємом до 64 ГБ
  • Акумулятор: ємністю 2800 мАч
  • Час роботи у режимі розмови: до 21 години
  • Час роботи в режимі очікування: до 390 годин
  • Розміри: 142 x 72,5 x 8,1 мм
  • Вага - 145 грамів
Додатково Віджет від SocialMart
|