Menu

Intel обрала п'ять нових віце-президентів

Сьогодні Intel оголосила про те, що рада директорів корпорації обрала п'ять нових корпоративних віце-президентів.

Intel избрала пять новых вице-президентов

Айша Еванс (Aicha Evans), 42 роки, обрано корпоративним віце-президентом. Вона керує групою Wireless Platform Research and Development у складі Platform Engineering Group, відповідає за розробку бездротових рішень і платформ Intel. Айша Еванс працює в Intel з 2006 р. Проживає в Хіллсборо (Орегон).

Сюзан А. Міллер (Suzan A. Miller), 49 років, обрана корпоративним віце-президентом. Вона заступник головного радника з юридичних справ у Legal and Corporate Affairs Group. Керує юридичним відділом підрозділів по розробці продукції і технологій. Працює в Intel з 1991 р. Проживає в Санта-Клара (Каліфорнія).

Стівен Роджерс Р. (Steven R. Rodgers), 48 років, обраний корпоративним віце-президентом. Стівен - заступник головного радника з юридичних справ Legal and Corporate Affairs Group. Курирує патентування, ліцензування та пов'язані з ними судові розгляди. Працює в Intel з 2000 р. Проживає у Чандлері (Арізона).

Нейл Р. Танмор (Neil R. Tunmore), 50 років, обраний корпоративним віце-президентом. Керує Corporate Services групи Technology and Manufacturing. Відповідає за матеріально-технічні об'єкти Intel в усьому світі, включаючи споруди, технічне обслуговування і стратегії, пов'язані із захистом навколишнього середовища, безпекою та нерухомістю. Працює в Intel з 1981 р. Проживає в Хіллсборо (Орегон).

Вен-Ханн Ванг (Wen-Hann Wang), 54 роки, обраний корпоративним віце-президентом. Керуючий директор Intel Labs. Очолює проекти, пов'язані з дослідженнями в галузі обчислень і комунікацій. Працює в Intel з 1991 р. Проживає в Хіллсборо (Орегон).

Додатково
Intel избрала пять новых вице-президентов
Середня ценагрн.Рейтинг СНІР0Пользовательский рейтинг0Intel Core i7-3820
|