Menu

«Лабораторія Касперського» проводить щорічну програму підтримки молодих учених

«Лабораторія Касперського» вже вкотре проводить щорічну програму розподілу грантів на реалізацію науково-дослідних проектів молодих учених в області інформаційної безпеки. У цій програмі беруть участь не тільки російські дослідники, але і їх колеги з інших країн СНД: Вірменії, Азербайджану, Білорусії, Казахстану, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану та України. На цей раз кількість грантів збільшено до 15 - це в три рази більше, ніж у минулому році. «Лабораторія Касперського» вже почала приймати заявки.

«Лаборатория Касперского» проводит ежегодную программу поддержки молодых ученых

В рамках програми підтримки претендентів грантів запропоновано вибрати для дослідження одну з актуальних завдань в таких областях ІТ, як класифікація шкідливих і потенційно небезпечних програм, методи виявлення та аналізу кіберзагроз, інформаційна безпека в корпоративному середовищі, аналіз контенту, безпеку мобільних пристроїв. Автори 15 кращих, на думку журі, робіт отримають можливість реалізувати їх за безпосередньої участі та підтримки з боку «Лабораторії Касперського»: компанія надасть кожному переможцю 100 тисяч рублів на проведення науково-дослідних робіт, надасть сприяння в отриманні необхідних статистичних даних, а її експерти нададуть консультаційну підтримку. Презентація готових проектів відбудеться наприкінці року в Москві.

 «Лабораторія Касперського» вже п'ятий рік проводить програму підтримки діяльності незалежних вчених і дослідників в області інформаційної безпеки. За час, що минув засобами, отриманими в рамках програми, скористалися багато молоді вчені з різних міст.

Заявки на отримання грантів приймаються до 24 березня 2014 року за адресою http://academy.kaspersky.ru/networking. Як і в минулому році, 21 квітня буде оголошено про переможців, яким виділяється 7 місяців на роботу над проектами. Результати наукових досліджень будуть представлені 28 листопада 2014 року.

Більш детальну інформацію про програму грантів можна знайти на сайті http://academy.kaspersky.com.

Додатково
|