Menu

Всеукраїнський Конкурс комп'ютерної графіки

Навчальний центр “US” проведе свій перший Всеукраїнський конкурс комп'ютерної графіки під назвою “Responsive Graceful Bright” (“RGB”), для початківців фахівців сфери комп'ютерного дизайну. Етап реєстрації та завантаження робіт розпочнеться вже з 3 лютого 2014 року. Учасники Конкурсу зможуть подавати свої роботи на дві номінації: Web-designer (Веб-дизайнер) і Digital Artist (Веб-художник), за результатами яких буде проведена виставка в місті Києві, із залученням ЗМІ.

Всеукраинский Конкурс компьютерной графики

Мета Конкурсу - дати можливість починаючим фахівцям в області графічних веб-технологій проявити свій потенціал і заявити про себе і свої таланти. А так само заохотити ініціативу молодих арт-розробників і надихнути їх на нові досягнення.

У Конкурсі можуть брати участь навчальні заклади. Спрямувавши свого вихованця на участь у Конкурсі (вказується при заповненні реєстраційної анкети), у разі його виходу у фінал, навчальний заклад отримує цінні подарунки.

Фінал з оголошенням результатів і нагородження переможців відбудеться 24 квітня 2014 року. Ця подія збігається з днем народження Навчального центру “US”, у зв'язку з чим його керівництво планує проведення фіналу в одному з відомих київських нічних клубів з розважальною програмою та безліччю призів.

Призовий фонд Конкурсу “RGB” складе 80000 грн. Витрати на організацію та проведення виставки робіт конкурсантів, яка відбудеться після фіналу, Навчальний центр “US” повністю бере на себе. Єдина вимога до учасників виставки - надання своєї роботи в необхідному форматі. Вартість входу на виставку попередньо складе 5 грн. Така символічна вартість вхідного квитка встановлено у зв'язку з тим, що Навчальний центр “US” взаємодіє з Благодійним фондом «Соціальне партнерство» і всі кошти, виручені з виставки, будуть спрямовані на допомогу нужденним дітям.

Директор Навчального центру “US”, Єрмоленко Галина Василівна, впевнена, що конкурс «RGB» розкриє нові здібності кожного учасника, принесе їм багато нового досвіду, цікавих і корисних знайомств. «Для того, щоб вийти на високі позиції, стати затребуваним фахівцем потрібні роки, присвячені напрацювання портфоліо і завоювання авторитету в колах замовників та конкурентів, ─ стверджує Галина Василівна. ─ Навчальний центр “US” надасть можливість “швидкого старту” молодих художників та дизайнерів в області веб-технологій».

Для популяризації напрямків веб-художника і веб-дизайнера планується щорічне проведення конкурсу комп'ютерної графіки “RGB” з виходом на міжнародний рівень.

Про Учбовий центр «US»

Навчальний центру “US” має статус недержавного освітнього закладу, основним напрямком діяльності якої є професійне комп'ютерне та бізнес-навчання з гарантією працевлаштування. Щороку Навчальний центр випускає близько 150 слухачів, 90% яких успішно працевлаштовуються за придбаної на курсах спеціальності.

Додатково
|