Menu

Премія «Оскар» за «кращі візуальні ефекти» - все складалося на основі NVIDIA

Визначені номінанти на премію «Оскар» в категорії «Кращі візуальні ефекти». За статуетку в цьому році будуть боротися дизайнери студій Framestore, Industrial Light & Magic (ILM), Pixomondo, WETA Digital і не тільки.

Премия «Оскар» за «лучшие визуальные эффекты» - все создавалось на основе  NVIDIA

Серед номінованих фільмів - «Гравітація», «Хоббіт: Пустка Смауга», «Залізна людина 3», «Самотній рейнджер» і «Стартрек: Відплата».

Всі візуальні ефекти в цих фільмах були створені за участю графічних процесорів NVIDIA. Процесори NVIDIA не тільки прискорили роботу над конкретними спецефектами, але і практично звели нанівець затримки при виведенні результатів візуалізації. Це дозволило дизайнерам швидко приймати рішення про відповідність того чи іншого кадру бачення режисера.

«Всі наші робочі станції для створення візуальних ефектів побудовані на обладнанні NVIDIA, - говорить Стів Мэкферсон (Steve Macpherson), технічний директор Framestone. - У всіх фільмах, над якими ми працювали - від «Залізної людини 3» і «Бойового коня» до «Скайфолла» і «Гравітації», - використовувалися графічні процесори NVIDIA».

Премия «Оскар» за «лучшие визуальные эффекты» - все создавалось на основе  NVIDIA

«Високопродуктивні відеокарти NVIDIA зіграли ключову роль у створенні візуальних ефектів у фільмах «Самотній рейнджер», «Стартрек: Відплата» і «Тихоокеанський рубіж». Наші дизайнери отримали великий виграш завдяки швидкості рішень NVIDIA. Це допомогло нам скоротити цикли ітерації, що позитивно позначилося на якості всіх наших фільмів», - зазначає творчий директор ILM Джон Нолл (John Knoll).

Премия «Оскар» за «лучшие визуальные эффекты» - все создавалось на основе  NVIDIA

Хто в результаті понесе додому золоту статуетку, стане відомо 2 березня. Докладніше про всіх номінантів на премію Оскар дивіться на сторінці тут.

Додатково
|