Menu

Хто переможе у конкурсі “Дудл для Google”?

Google оголосила про завершення другого етапу всеукраїнського конкурсу серед школярів “Дудл для Google”. Почесне журі (у складі музиканта, лідера групи “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука; відомої української художниці Євгенії Гапчинської; видатного майстра української книжкової графіки Владислав Єрко; українського поета і видавця, засновника видавництва “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА” Івана Малковича; абсолютної олімпійської чемпіонки, восьмикратною чемпіонки світу, девятикратной чемпіонки Європи з художньої гімнастики Катерини Серебрянської та майстра пісочної анімації, переможниці телевізійного конкурсу “Українамає талант” Ксенії Симонової) обрало з 300 робіт 15 кращих дудлов-півфіналістів (по 5 в кожній вікової категорії). Всього в конкурсі взяло участь понад 10 тисяч українських школярів.

Кто победит в конкурсе “Дудл для Google”?

Тепер черга за вами! Протягом двох тижнів з 21 січня по 2 лютого Google пропонує віддати свій голос за найкращу, на ваш погляд, роботу в кожній віковій групі: від 5 до 9 років, від 10 до 13 років, з 14 до 17 років. Онлайн-голосування проходить на спеціальній сторінці конкурсу. Витратьте трохи часу і подивіться на оригінальні роботи хлопців з різних куточків України. Виберіть ті з них, які здадуться вам найдостойнішими - адже саме від вас залежить, хто стане фіналістом конкурсу. Переможці у кожній віковій групі отримають у подарунок сучасні смартфони.

На заключному етапі конкурсу з трьох вибраних вами робіт-фіналістів художники-дудлеры Goоgle оберуть одного переможця. Його ім'я буде оголошено 6 лютого на церемонії нагородження, яка відбудеться в Києві. А вже 7 лютого переможець, як і мільйони українців, побачить свій дудл на головній сторінці Google в Україні! Крім того, школа, в якій навчається переможець конкурсу “Дудл для Google”, отримає нагороду в розмірі 50 тисяч гривень на створення або модернізацію комп'ютерного класу.

Але не будемо забігати вперед. У вас є два тижні, щоб ознайомитись з 15 дудлами-півфіналістами і проголосувати за своїх фаворитів на сторінці конкурсу.

Конкурс проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України; партнерами проекту є видавництво “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”, Всеукраїнська безкоштовна освітня мережа “Щоденник.иа”, розважально-пізнавальний телеканал " ПЛЮСПЛЮС.

Всі подробиці про конкурс можна знайти на сторінці www.google.com.ua/doodle4google.

Додатково
|