Menu

Акція від «Лабораторії Касперського» з World of Tanks і World of Warplanes

 «Лабораторія Касперського» і компанія Wargaming оголошують про початок спільної акції: всі шанувальники ММО-гри World Of Tanks, купуючи захисні рішення Kaspersky Internet Security для всіх пристроїв 2014 отримають не тільки непробивний захист від вірусів для своїх комп'ютерів, але і ігрове золото на свої танкові акаунти. При купівлі Kaspersky Anti-Virus або Kaspersky Internet Security для всіх пристроїв 2014, користувачі також отримають подарунки від World of Warplanes.

Aкция от «Лаборатории Касперского» с World of Tanks и World of Warplanes

Учасникам акції необхідно активувати ключ продукту «Лабораторії Касперського» на своєму ПК або мобільному пристрої, після чого зареєструватися на сайті www.kaspersky-worldoftanks.com або www.kaspersky-worldofwarplanes.com відповідно. В нагороду від гри World Of Tanks учасник отримує 1000 одиниць ігрового золота і 3 дні преміум аккаунта до гри World of Tanks, а шанувальники World of Warplanes отримають літак І-5 ШКАС і слот в ангарі World of Warplanes.

Як з'ясували експерти «Лабораторії Касперського», в 2013 році геймери були схильні величезній кількості кібератак. «Зібрана» компанією «колекція» шкідливих програм, націлених на любителів ігор, становить 4,6 млн зразків, а кількість кібератак на геймерів по всьому світу перевищує 11,7 млн.

У боротьбі з киберзлоумышленниками експерти «Лабораторії Касперського» рекомендують не тільки покладатися на свої сили і обережність, але і використовувати професійні захисні продукти класу Internet Security.

Спільна акція «Лабораторії Касперського» і Wargaming діє на території України з 16 січня до 16 квітня 2014 року. Дізнатися подробиці і взяти участь в акції можна на сайтах www.kaspersky-worldoftanks.com і www.kaspersky-worldofwarplanes.com.

Додатково
|