Menu

Вже у продажу: з друку вийшов 2-й номер Chip за 2014 рік

Значна частина статей цього номера CHIP присвячена мобільним гаджетам. Їх популярність багато в чому грунтується на самій природі людини: люди люблять ставити перед собою нові завдання, вирішувати їх, долати труднощі і ділитися з оточуючими результатами своїх перемог. Саме мобільні пристрої допомагають нам завжди бути в курсі досягнень інших людей і самим добиватися нових успіхів.

Уже в продаже: из печати вышел 2-й номер Chip за 2014 год

В цьому номері ви знайдете 25 оглядів, статей та тестів пристроїв і програм. Серед них:

Олімпіада на планшеті

Ви можете дивитися прямі трансляції олімпійських змагань в будь-якому місці і в будь-який час. CHIP підібрав кращі програми, які перетворять ваш мобільний гаджет в телевізор, а також розповість про зовнішні ТВ-приймачах для планшета і смартфона.

Супергерої нашого часу

Технології можуть зробити людину більш швидким і сильним за допомогою спеціальних пристроїв - экзокостюмов. Ми розповімо, як далеко просунулася наука в їх розробці.

Спортивні ігри

Скрасити очікування олімпійських змагань, занурившись в атмосферу великого спорту, допоможе наш огляд кращих спортивних симуляторів, присвячений різним видам зимових змагань.

DVD в лютому

У лютому ми протестуємо кращі програми для написання музики і роботи зі звуком, а також розкажемо про сильних і слабких сторонах таких пакетів, як Ableton Live, Reason, Logic Pro X, Pro Tools і Cubase.

Додатково
|