Menu

Кращий ремонт гаджетів від Apple

Висока якість, технологічність і стабільно зростаюча популярність техніки від Applе вимагає відповідної якості сервісу і підтримки. Все це власники «яблучних» гаджетів можуть отримати у новому сервісному центрі «Матрикс-Про».

Лучший ремонт гаджетов от Apple
Даний сервісний центр офіційно дозволено компанією Apple і є найбільшим в Україні. Одна з ключових особливостей СЦ «Матрикс-Про» - висока якість обслуговування техніки. Всі технічні фахівці мають сертифікацію Apple Certified Mac Technician. Це означає, що з випуском нових продуктів Apple, фахівці своєчасно здають додаткові кваліфікаційні іспити, так що фахівці СЦ «Матрикс-Про» завжди готові до ремонту і налаштування будь-якої техніки.

Лучший ремонт гаджетов от Apple
СЦ «Матрикс-Про» орієнтований на швидке обслуговування клієнтів, але якщо очікування не уникнути - для цього передбачена окрема зона очікування з безкоштовним Wi-Fi, чого так не вистачає багатьом іншим сервісним установам.

У зоні прийому/видачі техніки відвідувачі зможуть підібрати оригінальні аксесуари Apple та чохли для iPhone/iPad від компаній ODOYO і OZAKI,

Лучший ремонт гаджетов от Apple
У сервісному центрі «Матрикс-Про» для максимальної якості обслуговування впроваджена послуга «активної приймання» для дилерів і клієнтів. Даний термін має на увазі проведення клієнтом самостійної (або разом з фахівцем СЦ) діагностики пристрою на спеціально обладнаному стенді в сервісному центрі. Оскільки огляд пристрою проходить за участю клієнта, він може бути повністю впевнений в достовірності результатів і правильному розрахунку вартості ремонту, у разі якщо сервісні послуги будуть платними. Також сертифікований персонал може надати послуги по налаштуванню iPhone, iPad і комп'ютерів Mac.

Для контролю якості обслуговування і зворотного зв'язку з клієнтами налагоджена робота лінії підтримки за номером 0 800 302 777 0.

Адреса сервісного центру «Матрикс-Про»: Київ, вулиця Марка Вовчка, 18а.

Додатково
|