Menu

«Міс Harley-Davidson - 2013»

11 грудня в Caribbean club відбувся фінал конкурсу «Міс Harley-Davidson - 2013», організований компанією Harley-Davidson Kyiv спільно з журналом Playboy.

Конкурс стартував 21 березня в одному з нічних клубів Києва. Другий етап пройшов в режимі інтернет-голосування на порталі Jetsetter.ua, а третій - в рамках музичного фестивалю The Best.City в Дніпропетровську. Відбір фіналісток завершився у столиці клубного руху - Одесі. Спонсор всіх етапів конкурсу - міжнародний бренд Nemiroff.

До складу почесного журі конкурсу увійшли:

  • головний редактор Playboy Влад Іваненко;
  • відомий фотограф і кліпмейкер Дмитро Перетрутов;
  • продюсер і телеведуча Марися Горобець;
  • генеральний директор Harley-Davidson Kyiv Сергій Данилюк;
  • регіональний менеджер Harley-Davidson в Росії і країнах СНД Антон Прохоров;
  • голова оргкомітету конкурсу Вікторія Боярина;
  • голова журі - музикант і лідер групи «ВВ» Олег Скрипка.

«Мисс Harley-Davidson – 2013»

В результаті голосування журі визначило двох віце-міс та Міс Harley-Davidson 2013. Титул віце-міс отримали Ільєнко Ольга і Анна Оксамитна. А переможницею конкурсу стала 18-річна одеситка Валерія Самойлюк. Дівчина навчається на юридичному факультеті і мріє про кар'єру судді, а також займається дзюдо. Вона стане обличчям Harley-Davidson Kyiv в наступному році.

Голова журі Олег Скрипка та президент клубу власників Harley-Davidson, H.O.G. Ігор Турцевич замість традиційних стрічок одягли на переможниць масивні ланцюги з символічним замком. А фіналістку коронували мотошоломами Harley-Davidson, розписаними вручну художниками з майстерні кастом-фарбування мотоциклів. Цей шолом стане першим експонатом у «Музеї Harley-Davidson Kyiv». Колекція буде поповнюватися з кожним новим конкурсом «Міс Harley-Davidson».

«Мисс Harley-Davidson – 2013»
«Мисс Harley-Davidson – 2013»
«Мисс Harley-Davidson – 2013»


Головний редактор журналу Playboy Влад Іваненко привітав Міс-2013 з перемогою, а також пообіцяв, що фото дівчини прикрасить обкладинку одного з номерів Playboy в наступному році. Туристичний партнер конкурсу Lumiere Travel Club подарував переможниці весняний тур в Нову Зеландію.

Захід відбувся за підтримки міжнародного бренду Nemiroff. Медіапартнери конкурсу «Міс Harley-Davidson - 2013»: журнал Playboy, портал JetSetter, ТВ-канал Ukrainian Fashion і «Авторадіо Україна». Beauty-партнер заходу: «Фаворит VIP Club». Туристичний партнер: Lumiere Travel Club.

У рамках фіналу відбулася презентація «гарячого» календаря Harley-Davidson - Playboy - Nemiroff, моделями якого виступили фіналістки конкурсу. Його можна буде придбати разом з січневим номером журналу Playboy.

Додатково
|