Menu

Wargaming анонсує проект «У відповіді за клешню»

Компанія Wargaming і громадська благодійна організація «РакоЩит» раді оголосити про старт безпрецедентної акції, мета якої - врятувати від вимирання широколапых річкових раків. Популяція цих членистоногих стрімко скорочується із-за дій браконьєрів і забруднення річок.

Wargaming анонсирует проект «В ответе за клешню»

«Захист фауни - це обов'язок кожної людини,- сказав продюсер World of Tanks Антон Панків. - І, оскільки люди сильніше і розумніше тварин, вони зобов'язані бути ще й відповідальними, в тому числі і за братів наших менших. Проект «У відповіді за клешню» покликаний привернути увагу до загрози, що нависла над широколапыми раками, і зберегти цей унікальний вид».

Заводи і фабрики виробничі відходи скидають у річки, змушуючи ракоподібних, які не можуть існувати в брудній воді, залишати свої оселі. Багато з них гинуть під час міграції або стають жертвами рибалок, истребляющих охоронювані види.

Wargaming анонсирует проект «В ответе за клешню»

«Доля широколапых раків вирішується сьогодні,- сказав глава ПРО «РакоЩит» Григорій Пантелійович Сєров. - Ми сподіваємося, що наша акція змусить браконьєрів, які займаються ловом раків, замислитися про своїх діях і виховає у молоді шанобливе ставлення до цих створінь».

Серія громадських заходів, організованих компанією Wargaming і ПРО «РакоЩит», розпочнеться з акцій, покликаних привернути увагу до опинилися під загрозою зникнення тварин. Компанія також готує до публікації багатотомне енциклопедичне видання, присвячене членистоногим планети. Книги будуть виходити в друкованому та цифровому форматах. Усі кошти від продажу видань підуть у фонд захисту раків.

Реквізити для пожертвувань на підтримку та розвиток фонду можна знайти на офіційному сайті проекту «У відповіді за клешню»

Додатково Віджет від SocialMart
|