Menu

CloudRaiders піднімає стратегічні ігри в Facebook до нових висот

Компанія Game Insight повідомила про те, що епічна екшн-стратегія Cloud Raiders тепер доступна і на Facebook. Тут ви отримаєте власний острів, ширяє високо в небесах, і будете битися з грізними піратами, монстрами і найнебезпечнішими супротивниками - іншими гравцями. CloudRaiders розроблена студією innoWate - творців популярної серії ігор «Моя Країна». В даний час ця платформна гра доступна для пристроїв на базі Android і в соціальній мережі Facebook.

CloudRaiders поднимает стратегические игры в Facebook к новым высотам

Cloud Raiders- це нове слово в жанрі стратегічних ігор. Тут гравці можуть звести страхітливу небесну фортеця і оснастити її грізними гарматами, хитромудрими пастками і магічними артефактами: це необхідно для захисту від піратських набігів, вогнедишних драконів і розбійницьких вилазок інших гравців в режимі PvP. Крім того, ви будете проводити дослідження, зміцнювати оборону, створювати магічні еліксири а також збирати і розвивати власну армію.

CloudRaiders поднимает стратегические игры в Facebook к новым высотам

CloudRaiders вже доступна у мережі Facebook і на мобільних пристроях на базі Android. Найближчим часом гра почне працювати і на інших платформах.

Знайти Cloud Raiders на Facebook можна за посиланням:https://apps.facebook.com/cloudraiders

Додатково Віджет від SocialMart
|