Menu

GameInsight оголошує про швидкий вихід ігри «Mysterium»

Компанія GameInsight повідомила про швидкий вихід нової гри в жанрі «пошук предметів» - «Mysterium». У цій захоплюючій грі від творців легендарного «Загадкового Будинку» користувачам належить розкривати таємниці й загадки у всіх куточках земної кулі. Першими новинку зможуть зіграти власники планшетів iPad, потім будуть випущені версії для платформи Android і соціальної мережі Facebook.

GameInsight объявляет о скором выходе игры «Мистериум»

«Mysterium» - це нове слово в жанрі «пошук предметів». З перших хвилин гри ви поринете у світ таємниць і пригод. Вам належить побувати на таємничому острові і в будинку Колекціонера, повному рідкостей, дивовиж і неймовірних механізмів, у далеких екзотичних країнах і сучасних мегаполісах - в Нью-Йорку, Парижі та багатьох інших знаменитих міст. Вас чекає таємничий аукціон, куди неможливо потрапити простому смертному, дивовижний затонуле місто і десятки інших, не менш вражаючих місць, а також таємниці Мистериумов - могутніх предметів з унікальними властивостями.

GameInsight объявляет о скором выходе игры «Мистериум»

Новинка порадує любителів жанралогическими головоломками, цікавими міні-іграми та різноманітними режимами пошуку предметів.«Mysterium» - це живий світ, в якому ви зможете відкопувати скарби, ламати перешкоди і здійснювати різні дії з навколишніми предметами. Гра буде отримувати регулярні оновлення, які відкриють доступ до нових, ще не дослідженим куточках ігрового світу.

Додатково Віджет від SocialMart
|