Menu

Суперфінал Wargaming.net League - $300 000 на кону

Компанія Wargaming повідомила деталі Суперфіналу Wargaming.net League, який пройде 4-6 квітня в кінотеатрі Multikino Zlote Tarasy (Варшава, Польща). 14 команд-фіналістів розіграють загальний призовий фонд в $300 000 і звання кращих віртуальних танкістів світу.

Суперфинал Wargaming.net League — $300 000 на кону

«Турнір обіцяє бути багатим на цікаві події та спекотні матчі, - сказав Джон Хьюк Пак, голова eSports-напрямки Wargaming. - Ми вдячні всім його учасникам - за стійкість і прагнення до перемоги, нашим партнерам - за допомогу в організації воістину грандіозного спортивного заходу, а вболівальникам - за підтримку улюблених команд на протязі всього року».

Жеребкування чемпіонату відбудеться 24 березня в штаб-квартирі Electronic Sports League (ESL) в Кельні, Німеччина. Щоб уникнути матчів між командами з одного регіону, фіналісти будуть поділені на дві рівні групи шляхом випадкового жеребкування. Всі бажаючі зможуть подивитися запис процедури формування суперників 25 березня на офіційному каналі європейської Wargaming.net League.

Початок Суперфіналу ознаменує барвиста церемонія відкриття, яка стартує 4 квітня в 12:00 години (за київським часом). 5 і 6 квітня змагання будуть починатися о 9:00 CET, а закінчуватися - близько 19:00 CET. Урочисте нагородження переможців та призерів турніру відбудеться 6 квітня о 19:00 CET. Вхід на чемпіонат вільний.

Всі матчі турніру будуть транслюватися в Twitch.

Wargaming готує численні призи для вболівальників, які приїдуть підтримати улюблені команди в Варшаву, і тих, хто буде стежити за головними танковими баталіями в інтернеті. Поряд з інвайт - і бонус коди до гри, у шанувальників World of Tanks з СНД буде можливість виграти один з китайських танків Type 59, які будуть розіграні під час російської трансляції Суперфіналу на Twitch. Докладніше про конкурсах та акціях, приурочених до чемпіонату, можна буде дізнатися на сайті Ліги та на офіційному порталі World of Tanks.

Чемпіонат організований за підтримки міської влади Варшави. Спонсорами турніру виступлять платіжний сервіс PayPal і компанії Razer і Alienware.

«Бути у числі спонсорів Суперфіналу Wargaming.net League - це велика честь для PayPal, - сказав глава підрозділу Digital Goods компанії Гаель Жуайе. - Ми завжди прагнули бути ближче до нашої аудиторії, а участь в чемпіонаті Ліги - унікальна можливість поспілкуватися з тими, хто активно користується сервісами компанії, і допомогти в просуванні eSports».

«Польське ігрове співтовариство World of Tanks - одна з найчисельніших в Євросоюзі, - сказав віце-мер Варшави Міхал Ольшевський. - Для нас велика честь приймати у себе Суперфінал Wargaming.net League і ми з нетерпінням чекаємо приїзду гостей, спортсменів і вболівальників».

Подробиці майбутнього турніру можна дізнатися на його офіційному сайті.

Додатково Віджет від SocialMart
|