Menu

GameInsight представляє гру «Ера Пригод» для iOS

Компанія Game Insight представляє нову захоплюючу гру «Ера Пригод» - містобудівну стратегію, дія якої відбувається у вигаданому світі, де винахідливому народу належить пройти шлях прогресу. Новинка вже доступна для скачування в магазині додатків AppleAppStore.

 

GameInsight представляет игру «Эра Приключений» для iOS

Головний герой гри «Ера Пригод» -юний дослідник, який завдяки своїй цікавості відправляється в захоплюючу подорож по далеким незвіданих світах. Його шлях починається в одному з чужих світів, де жителі беруть його за несподіваного посланця богів. Тепер благополуччя і процвітання місцевої села залежить від гравця: розвивайте господарство і вдосконалюйте технології, будуйте нові будинки і розширюйте свою територію. У грі представлена опрацьована система розвитку, за допомогою якої можливо пройти шлях від збиральництва і рибальства до кінематографа і повітроплавання.

 

GameInsight представляет игру «Эра Приключений» для iOS

Процес гри не буде простим: користувачі зіткнуться перепонами від агресивних представників місцевої фауни і таємничої раси, населявшей цей світ до появи людей. Познайомтеся з чарівними персонажами і знайдіть забавних вихованців, які допоможуть відкрити нові незвідані землі. Хто знає, може бути, вам навіть вдасться розкрити секрет переміщення між світами?

Завантажити «Еру Пригод» для iOS

Додатково Віджет від SocialMart
|