Menu

Суперфінал Wargaming.net League відбудеться в квітні

Компанія Wargaming розкрила деталі заключного етапу чемпіонату Wargaming.net League. Суперфінал Ліги відбудеться з 4 по 6 квітня у кінотеатрі Multikino Zlote Tarasy (Варшава, Польща).

Суперфинал Wargaming.net League состоится в апреле

«Команди відіграли не один десяток боїв на шляху до битви року по World of Tanks, - сказав Мохаммед Фадль, голова кіберспортивного підрозділу Wargaming в Європі та Північній Америці. - Міжнародний турнір у Варшаві стане кульмінацією цієї напруженої боротьби, і ми з нетерпінням чекаємо його початку».

Головний приз на сцені Multikino Zlote Tarasy будуть оскаржувати 14 кіберспортивних складів, які показали найкращі результати за підсумками серії регіональних відбіркових ігор. Від СНД на Суперфінал поїдуть кіберспортсмени з na'vi і RR-UNITY. Північну Америку представлятимуть команди Fnatic і SIMP, Південно-Східну Азію - PVP Super Friends і UAD, Південну Корею - ARETE і NOA, Китай - Energy Pacemaker та E-Sports Club, а Європу - Virtus.pro, Synergy, Lemming Train і Team WUSA. Вирішальна серія битв, які стартують 4 квітня і триватимуть три дні, виявить гідних звання кращої танкової дружини в світі.

Чемпіонат організований за підтримки міської влади Варшави. Спонсорами турніру виступлять платіжний сервіс PayPal і компанії Razer і Alienware.

«World of Tanks довів, що гідний зайняти місце серед провідних кіберспортивних дисциплін, - сказав Мін-Лян Тан, засновник і виконавчий креативний директор Razer. - Поєднання динамічності, тактики, командного та особистого скила, закладене в самій концепції гри, сформував навколо проекту величезне співтовариство професійних геймерів, і ми раді можливості посприяти в організації першого в своєму роді міжнародного першості серед його шанувальників».

Додатково
|