Menu

Wargaming готує кращий «Світ танків»

Компанія Wargaming випустила трейлер до щоденників розробників World of Tanks, що розповідає про низку істотних поліпшень, які з'являться у грі протягом 2014 року.

Wargaming готовит лучший «Мир танков»

«Цей рік стане знаковим для проекту, - сказав продюсер World of Tanks Михайло Живець. - Зміни торкнуться візуальної і геймплейної складових World of Tanks і дозволять ще точніше відтворити атмосферу справжнього танкового бою. Кожен із запланованих елементів - це великий крок вперед, а всі разом вони закладуть основу для якісно нового «Світу танків».

У 2014 році World of Tanks отримає новий графічний рендер з динамічним освітленням і детальною опрацюванням техніки. З введенням реалістичного фізичного движка шанувальники танкових баталій зможуть більш тісно взаємодіяти з ігровим оточенням; підвіска буде адекватно реагувати на особливості рельєфу, а при попаданні снарядів танки почнуть втрачати елементи конструкції, включаючи відрив вежі при ураженні підривання. У гравців з'явиться можливість взяти участь в легендарних битвах Другої світової в рамках режиму «Історичні бої», а клани отримають новий функціонал - «Укріпрайони».

У серії видеодневников розробники World of Tanks поділяться подробицями про кожне з нововведень, запланованих на 2014 р.

World of Tanks - це масова багатокористувальницька онлайн-гра, повністю присвячена броньованим машинам середини XX століття, в якій плечем до плеча боротися з шанувальниками сталевих гігантів з усіх куточків планети, відстоюючи свої претензії на світове танкове панування.

Додатково
|