Menu

Game Insight являє Tank Domination для iPhone

Компанія GameInsight оголосила про вихід популярної безкоштовною багатокористувацької екшн-ігри Tank Domination на платформі iPhone.

Game Insight представляет Tank Domination для iPhone

Вже зараз користувачі можуть завантажити гру TankDomination в AppleAppStore і самостійно переконатися в тому, що на невеликих екранах гра виглядає нічим не гірше, ніж у версії для iPad. Повністю збережені не тільки функціональність і зручність управління, але і неповторна атмосфера гри, що полюбилася сотням тисяч гравців по всьому світу.

TankDomination - це захоплююча безкоштовна багатокористувальницька екшн-гра з детальною і реалістичною 3D-графікою, яка встигла завоювати заслужену популярність серед широкої аудиторії. Тут можна вести командні танкові бої з реальними супротивниками, використовувати 30 різних видів техніки, а також широкий арсенал спецзасобів та можливостей поліпшення танків. У грі присутні кланова система і система повідомлень, що дозволяє координувати дії з соратниками.

Game Insight представляет Tank Domination для iPhone

Аудиторія TankDomination зростає з кожним місяцем: якщо раніше гравці користувалися планшетами iPad версії 2 і вище, то тепер гру можна буде вести і на iPhone, а в недалекому майбутньому планується вихід версії для пристроїв під управлінням операційної системи Android.

Посилання на гру в AppStore:https://itunes.apple.com/app/id663784112

Додатково
|