Menu

Game Insight представляє гру «Неймовірне Пограбування»

Компанія Game Insight повідомила про швидкий вихід нової гри в жанрі «пошук предметів» - «Неймовірне Пограбування» для iPad. Зовсім скоро гравці зможуть завантажити додаток з Apple App Store.

Game Insight представляет игру «Невероятное Ограбление»

«Неймовірне Пограбування» - гра для тих, хто хоче взяти від життя все. Перед вами - цілий світ зухвалих афер і секретів великих авантюристів минулого. Обшукуйте секретні сховища, розбирайте хитромудрі замки, розгадуйте найскладніші загадки. В ході гри ви познайомитеся з дивовижними персонажами і зможете створити власну команду джентльменів удачі. Збирайте унікальні колекції і частини загадкових криптексов - спадщина древньої Гільдії Злодіїв, заховане в самих різних куточках світу.

Game Insight представляет игру «Невероятное Ограбление»

В «Неймовірному Пограбуванні» гравцеві належить стати учнем знаменитого афериста, організовувати викрадення різних цінних предметів по всьому світу, збирати унікальні колекції рідкісних предметів і розкривати секрети найбільших злочинців минулого. Гра поєднує кращі риси жанру «пошук предметів»: вас чекає захоплюючий ігровий процес, яскравий і ретельно пророблений світ, а також міні-ігри на будь-який смак.

Game Insight представляет игру «Невероятное Ограбление»

Додатково
|