Menu

World of Tanks: Xbox 360 Edition - відбувся глобальний реліз

Як і планувалося, компанія Wargaming офіційно представила гру World of Tanks: Xbox 360 Edition у всьому світі. Гра доступна для вільного завантаження.

World of Tanks: Xbox 360 Edition – состоялся глобальный релиз

48 мільйонів користувачів Xbox Live отримали можливість взяти участь в онлайн-битвах. На запуску в World of Tanks: Xbox 360 Edition буде доступно більше 100 танків з США, Німеччини та Великобританії, а також 7 карт. Протягом обмеженого періоду часу, з моменту запуску гри і до 28 лютого, шанувальники World of Tanks: Xbox 360 Edition зможуть придбати два спеціальні набору founder's Pack за зниженими цінами. У кожен з комплектів включені додаткові танки, ресурси та ігрові предмети. Гравці, які куплять обидва комплекти, в якості бонусу отримають російський легкий танк T-127.

Нагадаємо, даний проект розроблений студією Wargaming West і виданий компанією Microsoft. Всі передплатники з золотим статусом Xbox Live Gold можуть завантажити цифрову копію і грати безкоштовно. Інші користувачі Xbox Live отримають спеціальну пробну семиденний підписку, яка дозволить їм познайомитися з новою грою.

Додатково
|