Menu

MEGOGO випустив багатофункціональне додаток для Smart TV

Новий інтерфейс програми для Smart TV виробництва LG і Samsung дозволяє його глядачеві, не виходячи з MEGOGO, здійснювати широкий вибір різних функцій всередині програми. Так, окрім переглядів фільмів і серіалів, тут же користувач може дивитися новини від кількох телеканалів, відвідати музичний або дитячий розділи, до того ж отримати ряд вже традиційних для комп'ютера властивостей.

MEGOGO выпустил мультифункциональное приложение для Smart TV

Додаток MEGOGO для Smart TV опубліковані у всіх країнах СНД, Грузії і Балтії. Доступно на всіх телевізорах Samsung випуску 2012-2013 рр. і LG випуску 2011-2013 рр.

«Зазвичай, щоб подивитися новини, потім фільм, а між ними, наприклад, музичний кліп, власнику пульта треба переходити з програми в програму, підбираючи необхідний контент, і втрачаючи час на пошук», - пояснює директор з маркетингу MEGOGO. - «Однак новий інтерфейс MEGOGO для Smart TV має одне зручне і логічне меню. Воно влаштоване так, щоб звести до мінімуму тимчасові витрати користувача», - запевняє він.

MEGOGO выпустил мультифункциональное приложение для Smart TV

Крім ергономічного нова версія програми надає низку вже звичних комп'ютера і мобільних пристроях можливостей - «лайкить» і «дислайкить» контент, переглядати коментарі.

До опису фільмів додалися - біографія акторів, кіно-збірки, рекомендовані фільми, вибір звукової доріжки. Знову-таки для зручності, з'явився автоматичний пошук, починаючи з 3-го символу, в той час як раніше треба було вводити фразу, натискати пошук, і переходити на окрему сторінку.

Розробниками передбачено і те, що в окремих випадках інтернет може бути нестабільним. Для цього в додаток з'явилася функція ручного вибору якості картинки (бітрейту).

Ще одне нововведення - синхронізація профілю користувача між ТБ і сайтом MEGOGO. Це дозволить уніфікувати дані глядача, об'єднавши акаунти.

Megogo.net - перший легальний онлайн-кінотеатр, який відкрився в 15 країнах пострадянського простору. Працює з листопада 2011 року. В кінці 2012 року став доступний у всьому світі.

Додатково
|