Menu

GameInsight представляє нову екшен-стратегію CloudRaiders

Компанія GameInsight оголосила про швидкий вихід нової епічної екшен-стратегії CloudRaiders. Гравці очолять загони відважних воїнів, битимуться з могутніми піратами і злісними монстрами. Крім того, вони зможуть об'єднуватися в клани зі своїми друзями, щоб домогтися перемоги, і битися з іншими гравцями в режимі PvP. Гра CloudRaiders буде спочатку випущена для Android-пристроїв, а потім і для інших платформ: Facebook, iOS, Windows 8 і WindowsPhone 8. Розробник гри - студія innoWate, автор популярної серії ігор «Моя Країна».

GameInsight представляет новую экшен-стратегию CloudRaiders

CloudRaiders - це грандіозні битви, захоплюючі місії в далекому надхмарному краю, де життя далеко не так безтурботна, як прийнято вважати. Гравцям належить збирати загони безстрашних воїнів і перетворити фортеця на власному небесному острові вагою в п'ять мільйонів тонн на неприступну твердиню, захищену від ворожих вторгнень. Побудуйте високі стіни, потужні гармати і магічні артефакти, щоб успішно відбити будь-який напад.

GameInsight представляет новую экшен-стратегию CloudRaiders

У CloudRaiders гравці зможуть битися з противниками і на чужій території, щоб захопити ворожі скарби. Тренуйте власну відважну армію грізних небесних воїнів: озброєних сокирами мародерів, влучних стрільців і навіть драконів. Ретельно продумайте вашу стратегію й тактику і розбийте флот суперника в друзки. Виконуйте завдання, перемагайте ворогів і отримуйте щедру нагороду за свої досягнення.

GameInsight представляет новую экшен-стратегию CloudRaiders

Додатково
|