Menu

TP-LINK запускає в Україні нову лінійку комутаторів з підтримкою PoE

Компанія TP-LINK анонсувала в Україні оновлену лінійку комутаторів з підтримкою технології Pover over Ethernet (PoE), що дозволяє спростити монтаж кінцевих пристроїв і заощадити на придбанні додаткового обладнання та кабелів, використовуючи мережевий кабель Ethernet для передачі даних та живлення. Всього представлено п'ять 8-портових і 24-портових моделей, у тому числі 4 гігабітних.

TP-LINK запускает в Украине новую линейку коммутаторов с поддержкой PoE

Серія 8-портових пристроїв включає настільний комутатор 10/100 початкового рівня TL-SF1008P, настільний гігабітний комутатор TL-SG1008P і його стоечную версію TL-SG1008PE. Ця група комутаторів рекомендується як інструмент для розширення мереж та встановлення додаткових точок доступу, IP-камер і IP-телефонів.

Ряд 24-портових пристроїв поповнено двома гігабітними пристроями: Smart-комутатор TL-SG2424P і L2 комутатор TL-SG3424P JetStream.

TP-LINK запускает в Украине новую линейку коммутаторов с поддержкой PoE

TL-SG2424P - гігабітний Smart-комутатор з підтримкою PoE+ стандарту 802.3 at/af, з доступною потужністю 180 Ватт. Ця модель рекомендується як ефективне і економічне рішення для малого і середнього бізнесу, що дозволяє виконувати основні завдання, а також підключати групи бездротових точок доступу або IP-камер по PoE.

У лінійці комутаторів L2 доступний гігабітний 24-портовий PoE-комутатор TL-SG3424P JetStream. Новинка підтримує PoE+ стандарту 802.3 at/af, доступна потужність складає до 320 Ватт. TL-SG3424P рекомендується для більш вимогливих до потужності підключається PoE обладнання мереж.

Всі новинки вже доступні у партнерів компанії TP-LINK на території України.

Додатково Віджет від SocialMart
|