Menu

Samsung готує до випуску Galaxy S5 у версії Crystal Edition

Компанія Samsung за підтримки компанії Swarovski готує до випуску обмежений тираж свого нового флагманського смартфона Galaxy S5, прикрашеного кристалами Swarovski.

Samsung готовит к выпуску Galaxy S5 в версии Crystal Edition

Напередодні анонса цієї версії флагмана, в мережі засвітився відеоролик із зображенням пристрою і повідомленням про майбутнє релізі вже в травні. Корпус смартфона буде повністю вкритий кристалами, так само, як і задні панелі для Galaxy Note 3, які так само вже підготовлені для продажу в комплекті з браслетами, виконаними в тому ж стилі.

Судячи з усього, обмежений тираж Galaxy S5 Crystal Edition не буде доступний по всьому світу. Даний тизер вийшов на каналі південнокорейського підрозділу Samsung.

Нагадаємо, це не перший спільний проект Samsung і Swarovski - раніше вже були випущені версії Crystal Edition смартфонів Galaxy S II, Galaxy S III mini і Galaxy S4.

Додатково Віджет від SocialMart
Samsung готовит к выпуску Galaxy S5 в версии Crystal Edition
Середня цена7999грн.Рейтинг СНІР90Пользовательский рейтинг0Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 отримав 5,1-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів і побудована на базі четырехъядер...
|