Menu

ONYX BOOX M96M Zeus - перший 9,7" рідер на ОС Android

Компанія ONYX BOOX представила новий рідер - M96M Zeus, присвячений давньогрецького бога Зевса. Порівняно з попередніми моделями серії ONYX BOOX M96M Zeus отримала більш досконалі технічні характеристики. При цьому нова модель працює на базі ОС Android, а також має вбудований Bluetooth-модуль, що дозволяє підключати додаткові периферійні пристрої та аксесуари.

ONYX BOOX M96M Zeus – первый 9,7” ридер на ОС Android

Модель ONYX BOOX M96M Zeus оснащена 9,7-дюймовим сенсорним індукційним дисплеєм E Ink Pearl з контрастність 12:1, дозволом 825 на 1200 пікселів і покриттям антивідблиску, що забезпечує максимальний комфорт для очей, як при читанні звичайної паперової книги. Екран захищений обрамляє металевою рамкою і сталевою пластиною, розташованою за ним, додатковий захист забезпечує якісний чохол, який поставляється в комплекті з пристроєм.

За високу продуктивність пристрою, найбільш помітну при завантаженні і копіювання файлів, гортанні сторінок, масштабування документів, а також при роботі з файлами великого обсягу, відповідає процесор Freescale i.MX6 Solo Lite з тактовою частотою 1 ГГц.

Комфорт управління ONYX BOOX M96M Zeus забезпечується за рахунок сенсорного екрану, чотирьох механічних кнопок, розташованих ліворуч від екрану, і зручного п'ятипозиційного джойстика з правого боку. При горизонтальній орієнтації екрану зручно перегортати сторінки за допомогою кнопок, розташованих на нижньому торці пристрою.

ONYX BOOX M96M Zeus працює на базі ОС Android 4.0.4, що є істотною відмінністю від попередніх моделей «античної» серії. Завдяки цьому користувачі можуть самостійно встановлювати велику кількість додаткових програм, у тому числі через встановлений магазин додатків Google Play, використовуючи Wi-Fi-модуль.

Втім, ONYX BOOX M96M Zeus спочатку підтримує всі популярні текстові та графічні формати файлів без необхідності їх конвертації або установки додаткового програмного забезпечення, а також дозволяє читати книги на більшості європейських і азіатських мов.

Окремо варто відзначити, що на пристрої встановлені відразу чотири додатки для читання електронних книг FBReader, ONYX Reader, CoolReader і AlReader - істотно розширюючи можливості користувачів у виборі для себе оптимальної програми. Крім цього на новій моделі встановлені англо-російський і російсько-англійський словники QuickDic з можливістю установки додаткових словників.

ONYX BOOX M96M Zeus – первый 9,7” ридер на ОС Android

Ще однією істотною відмінністю ONYX BOOX M96M Zeus є наявність в ньому вбудованого Bluetooth-модуля. Завдяки цьому у користувачів з'являється можливість підключення додаткових периферійних пристроїв і аксесуарів, наприклад, зовнішньої бездротової клавіатури.

ONYX BOOX M96M Zeus оснащений 512 Мб оперативної і 4 Гб флеш-пам'яті з можливістю використання додаткових карт пам'яті об'ємом до 32 Гб, що приблизно відповідає 32 000 книг, а акумулятор ємністю 1600 маг забезпечує до місяця автономної роботи пристрою без підзарядки.

Нова модель ONYX BOOX M96M Zeus, представлена в білому і чорному колірних рішеннях. Орієнтовна вартість новинки складає близько 420 доларів.

Додатково Віджет від SocialMart
ONYX BOOX M96M Zeus – первый 9,7” ридер на ОС Android
Середня цена4300грн.Рейтинг СНІР70Пользовательский рейтинг0ASUS Fonepad Note 6 Перші семидюймовий фаблеты ASUS серії Fonepad зарекомендували себе з н...
|