Menu

AOC запускає лінію 28" MVA моніторів

Компанія AOC випускає два нових монітора з діагоналлю екрана 28 дюймів (71,1 см). Обидві новинки, m2870Vhe і m2870Vq, оснащені панелями MVA з пропорціями 16:9, Full HD, широким кутом огляду і високим рівнем яскравості. Відмінна передача кольору, висока контрастність і малий час відгуку дозволять використовувати нові монітори і для роботи з офісними додатками, і для розваг, комп'ютерних ігор, перегляду фільмів і ін Крім того, модель m2870Vq оснащена також додатковим роз'ємом DisplayPort і стереодинаміками.

AOC запускает линию 28″ MVA мониторов

Обидві моделі оснащені портами D-Sub, DVI і HDMI, що дозволяє використовувати як аналогове, так і цифрове підключення. Модель M2870Vq також оснащена додатковим роз'ємом DisplayPort і стереодинаміками.

Користувальницькі характеристики моніторів підвищуються також і завдяки застосуванню спеціальних програм. Так, інтелектуальні функції е-Saver і Eco Mode дозволяють знизити споживання електроенергії, а i-Menu забезпечує комфортну налаштування параметрів монітора за допомогою миші. Утиліта Screen+ дозволяє користувачеві повною мірою скористатися великим розміром 28-дюймового екрану, поділивши його на частини, аж до чотирьох окремих панелей.

Обидві моделі оснащені економічною світлодіодним підсвічуванням і відповідають всім вимогам стандартів TCO 6.0 і Energy Star 6.0. Покупцям цих моніторів надається трирічна гарантія виробника, включаючи послугу гарантійної заміни несправного пристрою з виїздом до клієнта. Вартість поки невідома.

Додатково Віджет від SocialMart
|