Menu

Canon випустила новий компактний HD-об'єктив

Компанія Canon оголосила про випуск нового об'єктиву KJ20x8.2B KRSD. Цей універсальний зум-об'єктив високої чіткості (HD) формату 2/3” пропонує високі характеристики в компактною і легкою конструкції.

Canon выпустила новый компактный HD-объектив
Canon выпустила новый компактный HD-объектив
Canon выпустила новый компактный HD-объектив

«» KJ20x8.2B KRSD володіє високими характеристиками і при цьому має компактну конструкцію для більш оперативної і продуктивної роботи. Мінімальний час перемикання між крайніми положеннями 20-кратного зума становить 1 с, а мінімальна відстань до об'єкту - 0,9 м (з макроконвертером - 10 мм). Фокусна відстань змінюється від надширококутового зум-об положення 8,2 мм (горизонтальний кут поля зору 60,7° при співвідношенні сторін 16:9) до 168 мм, при цьому максимальна рефлексивна діафрагма f/1,9 забезпечує відмінні робочі можливості. При цьому корпус пристрою важить всього 1,25 кг.

Оптичні характеристики

При розробці нового об'єктиву стояло завдання запропонувати кращі оптичні характеристики в даній категорії. Покращений контроль частотно-контрастною характеристики на всій площі кадру, мінімізація хроматичної аберації і забезпечення максимальної контрастності дозволяють одержувати зображення потрібної різкості.

Максимальна контрастність досягається завдяки значному зменшенню засвічення, вуалирующей яскравості і внутрішніх відбиттів. Об'єктив забезпечує гарну корекцію геометричних спотворень в ширококутних положеннях, а його коефіцієнт спектрального пропускання відповідає цветометрическим стандартам телебачення високої чіткості (HDTV). Завдяки оптимізації відносного розподілу світла для широких положень діафрагми, рівномірної яскравості, чудовою різкості зображення і високої контрастності оператор може бути впевнений, що отримає яскраве і чітке відео у форматі HD.

Вдосконалені технології для якісного зображення

Високими оптичними характеристиками об'єктив KJ20x8.2B KRSD зобов'язаний кількох технічних новинок Canon. У новій конструкції використовується якісний оптичний елемент і багатошарові покриття, а також механізм внутрішнього фокусування Canon - плаваюча оптична система, значно зменшує хроматичну аберацію. Об'єктив має також функцію Shuttle Shot: ця поліпшена система цифрового приводу дозволяє оператору точно і швидко перемикати зум між двома заданими фокусними відстанями.

Міцний, надійний та екологічний

Об'єктив KJ20x8.2B KRSD відповідає всім стандартам Canon. У ньому реалізовано ряд зручних конструктивних особливостей, наприклад компактний сервопривід, який монтується на об'єктиві під спеціально розрахованим ергономічним кутом 12,5°, що забезпечує більшу зручність і баланс. Як і всі сучасні об'єктиви Canon, нова модель створена з урахуванням екологічних вимог. За словами виробника, використання матеріалів і речовин, потенційно небезпечних для навколишнього середовища, було повністю виключено.

|