Menu

Переваги сонячної технології

Незважаючи на короткі зимові дні і довгі ночі, сонце все одно залишається самим потужним джерелом енергії для людства. У зв'язку з цим команда інженерів Logitech не тільки замислила клавіатуру з сонячними батареями Logitech Wireless Solar Keyboard K760 і клавіатуру-чохол Logitech Solar Keyboard Folio, але і розробила інфографіку про незвичайні факти про сонячної енергії.

Преимущества солнечной технологии
Ви знали, що всього за одну секунду сонце виробляє так багато енергії, що її вистачить на 500 000 років використання на Землі? Ще приклад: за годину на Землю падає достатньо світла, щоб забезпечити мир електрикою на рік вперед. Сонячна енергія швидко стає центральним елементом в нашому повсякденному житті. Це твердження особливо вірно для Німеччини, Іспанії та Італії, які є трьома найбільшими світовими виробниками сонячної електроенергії.

У 2010 році Logitech створила першу в світі клавіатуру на сонячних батареях, Logitech Wireless Solar Keyboard K750. Компанія розробила Logitech Wireless Solar Keyboard K760 і Logitech Solar Keyboard Folio, щоб розширити лінійку пристроїв для iPad і iPhone.

Ці пристрої сконструйовані з розрахунком на те, щоб максимально використовувати переваги сонячної електроенергії і разом з тим зробити набір тексту ефективним, зручним заняттям. Крім того, всі продукти можна зарядити при будь-якому освітленні - в умовах недостатньої освітленості, при світлі лампи мерехтіння або монітора. Logitech Wireless Solar Keyboard K760 працює щонайменше три місяці навіть при повній темряві (при використанні до восьми годин в день). Акумулятора Logitech Solar Keyboard Folio в такій ситуації вистачить на два роки (при використанні до двох годин в день), тому якими б темними не були дні, сонце ніколи вас не підведе.

Нижче можна прочитати про цікаві факти про сонячної технології:

  • Всього за одну секунду сонце виробляє так багато енергії, що її вистачить на 500 000 років використання на Землі - це еквівалентно чотирьох трильйонів лампочок з потужністю 100 Ват.
  • За годину на Землю потрапляє досить сонячного світла, щоб забезпечити мир електрикою на рік вперед.
  • Однієї батареї розміром зі Швеції (0.3% земної поверхні) вистачить, щоб світ цілком перейшов на сонячну енергію
  • Німеччина, Іспанія і Італія є трьома найбільшими світовими виробниками сонячної електроенергії. В Європі знаходяться 9 з 15 ключових сонячних ринків у світі. За минулий рік кількість енергії від встановлених на території Європи сонячних панелей склало майже 30% від електрики, що виробляється новими європейськими електростанціями.
  • Якщо весь світ буде користуватися сонячними клавіатур Logitech, ми зможемо заощадити до 828 мільйонів батарей на рік. Для довідки: такою кількістю батарей можна наповнити два олімпійських басейну, а якщо з них скласти вежу, то вона буде вище гори Монблан у 245 раз.
  • Пристроям з сонячними батареями часто навіть не потрібно сонце для роботи - щоб зарядити Logitech Solar Keyboard K750 або Logitech Wireless Solar Keyboard K760 приблизно на 10%, достатньо лише трохи світла від вашого монітора.

Лінійка продуктів Logitech на сонячних батареях:

Logitech Solar Keyboard Folio для iPad

Чохол-клавіатура Logitech Solar Keyboard Folio надійно захищає новий планшет iPad або iPad 2. Вбудована Bluetooth клавіатура заряджається від світла завдяки сонячним батареям. При повному заряді акумулятора пристрій буде працювати протягом двох років навіть при повній відсутності світла. Магніт в обкладинці автоматично включає планшет, коли ви відкриваєте чохол і відправляє пристрій у режим сну при закритті. Двопозиційна підставка тримає планшет і дозволяє розташувати його найбільш зручно для перегляду відео або набору тексту.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760

Клавіатура на сонячних батареях Logitech Wireless Solar Keyboard K760 зроблена спеціально для Mac, iPad і iPhone. З'єднання по Bluetooth спрощує перемикання між пристроями. Клавіатура з тонким корпусом Logitech Wireless Solar Keyboard K760 виконана в стилі мінімалізму, із звичною для користувачів Mac-розкладкою і особливої увігнутою формою кнопки для швидкого, тихого і точного набору. Вбудовані сонячні батареї можуть заряджатися скрізь і завжди: навіть в умовах недостатньої освітленості або від лампи.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Клавіатура на сонячних батареях заряджається від будь-якого світла і здатна працювати щонайменше три місяці в повній темряві. Товщина новинки всього 7.5 мм, а поліпшена бездротовий зв'язок 2.4 ГГц підтримує з'єднання без затримок і переривань. Бездротовий нано-приймач підключається до ноутбука і зовсім непомітний. Крім того, ви можете додати сумісну бездротову мишу або цифрову панель, не створюючи плутанини з декількох USB роз ’ ємів.

|