Menu

Fuhu Nabi XD: яскравий планшет для підлітків

Молода компанія Fuhu представила пристрій Nabi XD. Розробники позиціонують своє творіння як перший планшетний комп'ютер для підлітків.

Fuhu Nabi XD: яркий планшет для подростков
Планшет оснащений 10,1-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 1366 х 768 пікселів і можливістю одночасного розпізнавання до 5 дотику пальців, процесором Nvidia Tegra 3, двома камерами, приймачем GPS, модулями Wi-Fi і NFC.

Nabi XD укладений в алюмінієвий корпус і може - по запевненнях виробника - пропрацювати до 10 годин на одній зарядці акумулятора. Як встановленою ОС використовується Android 4.1 Jelly Бін зі спеціальним користувальницьким інтерфейсом, орієнтованим на підлітків.

В комплект поставки планшета також може входити клавіатура, за допомогою якої зручно спілкуватися в соцмережах, відвідувати інтернет сторінки та готувати домашні завдання.

Fuhu Nabi XD вийде на ринок у січні 2013 року і буде коштувати 249 доларів за версію з 16 Гбайтамі вбудованої пам'яті. Версія з 32 Гбайтамі обійдеться на 100 доларів дорожче. Чохол з клавіатурою і інші аксесуари будуть коштувати від 20 до 90 доларів.

 

|