Menu

Samsung Galaxy Note 3 отримає 6,3-дюймовий дисплей

Останнім часом практично всі виробника смартфонів з ентузіазмом нарощують розміри своїх нових пристроїв, поступово наближаючись до позначки 7 дюймів. Так що грань між смартфонами і планшетами скоро може бути нівельована.

 

Samsung Galaxy Note 3 получит 6,3-дюймовый дисплей
Samsung Galaxy Note II (уна фото) скоро вже не здаватиметься таким великим

Компанія Samsung, яка, по суті, є родоначальником подібних пристроїв (досить згадати первістка сегмента - 5-дюймового Galaxy Note і його наступника Galaxy Note 2 з дисплеєм в 5,5 дюймів), може знов перевершити всіх за розмірами екрана. Як повідомляє Korea Times, наступна, вже третя модель Galaxy Note отримає 6,3-дюймовий дисплей OLED.

Інших характеристик пристрою, включаючи приблизний термін дебюту (нагадаємо, попередні "ноуты" дебютували на міжнародній виставці IFA, яка проходить в кінці серпня-початку вересня), корейська видання не наводить. Зате згадує про значне скорочення LCD-бізнесу в компанії Samsung, в результаті якого вивільнені кошти можуть піти на розвитку випуску OLED-екранів і гнучких дисплеїв. Останнє вельми схоже на правду, з огляду на недавні повідомлення Reuters про те, що флагманська модель лінійки Galaxy в 2013 році, смартфон Galaxy S4, може отримати як раз такий екран.

|