Menu

Системні плати Biostar Hi-Fi A75S3: компактність і хороший звук

Компанія BIOSTAR оголошує про початок продажів в Росії і країнах СНД нового покоління системних плат BIOSTAR Hi-Fi A75S3 флагманом лінійки PURO Hi-Fi.

 

Системные платы Biostar Hi-Fi A75S3: компактность и хороший звук
Системные платы Biostar Hi-Fi A75S3: компактность и хороший звук
Системные платы Biostar Hi-Fi A75S3: компактность и хороший звук
Системные платы Biostar Hi-Fi A75S3: компактность и хороший звук
«»

Нові плати Hi-Fi A75S3 призначені для конструювання сучасних систем на процесорах AMD FM2 з високоякісним аудіотрактом класу Hi-Fi. Вибір системної логіки AMD A75 для плат Hi-Fi A75S3 не випадковий: підтримку всіх сучасних процесорів AMD під роз FM2 вдалося поєднати з сучасними інтерфейсами, включаючи SATA 3 і USB 3.0. При відсутності необхідності використання конструкції з декількома графічними прискорювачами - CrossfireX (основна відмінність флагманського чіпсета AMD A85X), системна плата Hi-Fi A75S3 на чіпсеті AMD A75 може стати ідеальним вибором для створення системи зі збалансованою продуктивністю і прийнятною ціною.

 

Плати Hi-Fi A75S3 виконані в компактному форм-форм-факторі Micro ATX (244 x 191) і підтримують процесори серій AMD A10, AMD A8, AMD A6, AMD A4, AMD E2 і AMD Athlon II X4 з енергоспоживанням (TDP) до 100 Вт. На кожній платі є два слота DDR3 DIMM з сумарною підтримкою до 32 Гб двоканальної оперативної пам'яті DDR3 1866/1600/1333/1066/800 МГц.
Інтегроване в процесори AMD FM2 (Trinity) графічне ядро класу DirectX 11 забезпечує достатній рівень продуктивності в більшості сучасних 3D-ігор і додатків, проте завдяки технології AMD Dual Graphics Technology і наявністю слота PCI-E2.0 (x16) є можливість збільшити продуктивність графічної підсистеми з допомогою дискретного графічного прискорювача. Для виводу відеосигналу на платі передбачений цифровий інтерфейс HDMI з технологією шифрування контенту HDCP, а також аналоговий інтерфейс VGA.

 

На кожній платі є шість 6 Гбіт/с портів SATA 3.0 з можливістю організації RAID-масивів рівнів 0,1,5 або 10. Також передбачено три порти USB 3.0, чотири порти USB 2.0 і швидкісний 10/100/GbE LAN-інтерфейс на чіпі Realtek RTL8111F з підтримкою технології Smart Speed LAN. Для підключення додаткової периферії передбачений один слот PCI Express 2.0 x1 і один слот PCI.
В платах Hi-Fi A75S3 вперше застосовано низку нових унікальних технологій PURO Hi-Fi для досягнення високої якості та достовірності відтвореного звуку. У аудиотракте використовується сучасний 6-канальний кодек на чіпі Realtek ALC662 з сертифікацією HD Audio. Технологія Hi-Fi Power забезпечує додаткову чистоту відтвореного звуку за рахунок незалежного харчування різних компонентів всього ланцюжка аудіотракту.

Унікальний дизайн друкованої плати з технологією Hi-Fi Ground забезпечує максимальне поділ аналогових і цифрових компонентів тракту, що сприяє зниженню рівня шумів і достовірності відтвореного звуку. У нових платах також застосовуються сверхстабильные резистори на основі оксидів металів за технологією Hi-Fi Resistor, що дозволяють забезпечувати стабільні характеристики найбільш чутливих компонентів аудіотракту. Додаткова загальна надійність системи забезпечується 5-фазною системою стабілізації і високоякісними конденсатори з твердим електролітом.
Завдяки технології електростатичного розряду (Electro-Static Discharge, ESD) для фронтальних комунікаційних панелей, нові плати захищені від пошкодження і виходу з ладу в результаті виникнення електростатичних розрядів за включення або відключення навушників або мікрофонів.

Унікальна особливість нових плат Hi-Fi A75S3, яку оцінять геймери - це вбудований попередній підсилювач для високоякісних навушників, що дозволяє досягти навантаження більше 100 дБ в широкому діапазоні частот з мінімальними спотвореннями і шумами при підключенні до аудіо гнізда фронтальній панелі. У комплекті з платою поставляється утиліта Smart EAR під Windows, що дозволяє оптимально налаштувати гучність і навантаження навушників з урахуванням особистих побажань користувача.

Плати Hi-Fi A75S3 оснащені BIOS нового покоління Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), з інтуїтивно зрозумілим графічним інтерфейсом і простий налаштуванням базових установок. Плати підтримують технологію BIO-Remote2 для дистанційного керування мультимедійними можливостями ПК за допомогою пристосунків Android і Apple, функції BIO-Flasher і BIO-ReLife для швидкого і безпечного оновлення BIOS з переносного USB-накопичувача.
Системні плати Hi-Fi A75S3 орієнтовані на роботу під керуванням ОС Microsoft Windows 8 і повністю сумісні з Windows XP, Windows Vista і Windows 7. Постачання материнських плат BIOSTAR Hi-Fi A75S3 російським дистриб'юторам вже почалися, рекомендована виробником роздрібна ціна новинки складає $100.

|