Menu

Вийшли нові моделі преміальних ДБЖ Back-UPS Pro з евророзетками

Підрозділ IT Business (APC by Schneider Electric) компанії «Шнейдер Електрик» розширює продуктову лінійку преміальних джерел безперебійного живлення серії APC Back-UPS Pro. Модельний ряд Back-UPS Pro поповнився ДБЖ потужністю 900, 1200 і 1500 ВА (BR900G-RS, BR1200G-RS і BR1500G-RS відповідно), оснащених евророзетками з функцією енергозбереження.

 

Вышли новые модели премиальных ИБП Back-UPS Pro с евророзетками
Завдяки цій конструктивної особливості нові ДБЖ Back-UPS Pro здатні захистити не тільки комп'ютерне обладнання будинку і в офісі, але і забезпечувати високу якість захисту електроживлення домашньої електроніки і торгового обладнання.

 

Багатофункціональний ЖК-дисплей APC Back-UPS Pro допомагає здійснювати контроль за роботою ДБЖ без використання програмного забезпечення, а кнопки управління дозволяють виробляти включення і відключення звукової сигналізації й режиму енергоефективності. Серед найважливіших відображуваних на ньому параметрів - режим функціонування (від мережі або від батареї), споживана потужність (у відсотках від максимальної), очікуваний час роботи від батареї, вхідна та вихідна напруга.

У нових моделях передбачено наявність п'яти або шести розеток (залежно від моделі), причому одна з них є керуючою (до неї підключається комп'ютер), а частину решти - залежними, що забезпечують живлення периферійних пристроїв. ДБЖ оснащені технологією енергозбереження, завдяки якій у момент виключення ПК або його переходу в сплячий режим відбувається відключення периферійного обладнання. У разі необхідності роботу даної функції можна легко відключити.

Спеціалізоване програмне забезпечення PowerChute Personal Edition, доступне для завантаження на сайті www.apc.com і поставляється в комплекті на компакт-диску, захищає дані і операційну систему, запускаючи настроюється процес автоматичного завершення роботи коли батарея близька до розрядки, а також дозволяє змінювати налаштування ДБЖ, зберігає інформацію про параметри електрики в мережі, вимірює енергоспоживання підключеного обладнання.

Потужність моделі BR900G-RS становить 540 Вт (900 ВА), BR1200G-RS - 720 Вт (1200 ВА), BR1500G-RS - 865 Вт (1500 ВА). Ці ДБЖ забезпечують тривалий час автономної роботи: не менше 5,5 хвилин при навантаженні 500 Вт. Крім того, до моделі BR1500G-RS може бути підключена додаткова зовнішня батарея. За рахунок наявності вбудованого стабілізатора напруги пристрій живить підключене обладнання від мережі при вхідній напрузі від 156 до 300 В, вирівнюючи напругу до безпечного рівня.

Нові ДБЖ можуть бути задіяні для забезпечення безперебійного живлення комп'ютерного обладнання, підтримки роботи касових апаратів, терміналів, банкоматів та інших.

Стандартна гарантія, що надається на пристрої BR900G-RS, BR1200G-RS і BR1500G-RS, - два роки. При необхідності, її можна продовжити ще на один або три роки. Крім того, замовнику доступні послуги служби підтримки (по електронній пошті або телефону) і база знань APC Knowledge Base.

|